Problema Samsung GALAXY S20 ce-i Scoate din MINTI pe Clienti

Samsung GALAXY S20 are o noua problema care a cam inceput sa-i scoata din minti pe clienti, iata ce reclama acestia, si ce spune Samsung despre situatie.

Samsung GALAXY S20 repornire

Samsung GALAXY S20 nu are parte doar de vanzari slabe, dupa cum v-am spus deja in cursul zilei de ieri, ci se confrunta si cu o serie de probleme, iar ieri v-am vorbit despre una ciudata si foarte enervanta. Astazi vorbim despre o alta problema extrem de serioasa pe care o are Samsung GALAXY S20 in momentul de fata, mai exact telefoanul reporneste in mod aleator in timpul folosirii, ceea ce a cam inceput sa-i scoata din minti pe clientii care l-au cumparat.

Samsung GALAXY S20 are aceasta problema extrem de serioasa confirmata in mod oficial de catre cei de la Samsung, compania promitand ca o va rezolva, ceea ce reprezinta si atitudinea complet normala intr-o asemenea situatie. Unul dintre moderatorii forumului Samsung pentru Europa a confirmat faptul ca problema Samsung GALAXY S20 e cunoscuta de companie, dar nu stie cand ar putea fi lansat un update pentru a rezolva, mai ales ca recent a aparut altul care rezolva alte probleme.

Problema Samsung GALAXY S20 ce-i Scoate din MINTI pe Clienti

Samsung GALAXY S20 nu este primul model de telefon al coreenilor care se confrunta cu probleme de acest gen la scurt timp dupa lansare, alte modele trecand prin situatii similare in trecut. In momentul de fata se pare ca doar modelele Samsung GALAXY S20 care au chip Exynos 990 sunt afectate, adica acel chip facut de Samsung, toate unitatile vandute in Romania avandu-l integrat, deci daca va reporneste aleator telefonul, stiti care e sursa problemei.

“Dezvoltatorii consideră că au găsit sursa problemei și lucrează la o actualizare pentru a o rezolva. Nu există o perioadă de timp, dar sperăm că va fi în curând pentru voi, așa că fiti atenti la ce va veni in viitor.”

Samsung GALAXY S20 nu are deocamdata o posibila rezolvare pentru aceasta problema, si conform moderatorului de pe forumul Samsung nici nu merita facut efortul de a inlocui o unitate cu o asemenea problema. Avand in vedere ca totul pare sa fie o problema software, a inlocui un Samsung GALAXY S20 care are o asemenea problema cu altul nou, nu o va rezolva, deci trebuie asteptata o actualizare oferita de catre compania Samsung.

Samsung GALAXY S20 este disponibil pentru achizite in toata lumea in momentul de fata, dar nu chiar atat de multa lume e interesata de telefon, Coronavirus afectand substantial vanzarile mai peste tot.