GTA 6: Vestea foarte PROASTA pentru Noul Joc de la Rockstar

GTA 6 exclusivitate

GTA 6 are parte de o veste proasta care ar putea supara extrem de multi utilizatori din lumea intreaga, iar asta pentru ca desi vorbim despre ceva ce se intampla destul de obisnuit, putina lume vrea ca Rockstar Games sa isi ofere jocul in acest mod la inceput.

GTA 6 urmeaza sa fie oferit in exclusivitate pentru Playstation 5 in prima luna de disponibilitate, sau cel putin asta afirma noi zvonuri aparute astazi, care reitereaza o serie de informatii care au aparut in cursul anului trecut, ele spunand ca Sony a platit mult pentru acest beneficiu.

GTA 6 ar putea fi oferit exclusiv pentru Playstation 5 timp de o luna dupa lansare, iar mai apoi ar urma sa fie oferit inclusiv pentru XBOX Series X, PC-uri, sau alte modele de console mai vechi, si desigur ca nu chiar atat de multa lume va fi bucuroasa de aceasta decizie.

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri care se afla acum in plin proces de dezvoltare, insa informatiile care tot continua sa vina in legatura cu el sugereaza faptul ca lansarea nu va avea loc exact asa precum isi doresc foarte multi dintre utilizatori.

“Acum aur reaparut zvonurile care se invart pe internet încă din 2015, si care au indicat că Grand Theft Auto 6 va fi un titlu exclusiv PlayStation 5, cel puțin temporar.”

GTA 6 oferit ca un titlu exclusiv pentru Playstation 5 la lansare e o miscare logica pe care Rockstar Games o poate face, deoarece ar castiga extrem de multi bani dintr-o colaborare de acest gen, separat de banii din vanzarea jocurilor, deci e cat se poate de usor de inteles.

GTA 6 ar fi trebuit sa aiba parte de un prim teaser pe 20 martie, conform unor zvonuri anterioare, acum totul s-a mutat pe 25 martie, dar e greu de spus daca asta s-ar putea intampla acum, sau daca vom mai avea de asteptat pentru primele detalii.