Netflix: NIMENI Nu se Astepta la o Schimbare atat de Uriasa

Netflix este parte a unei schimbari uriase la care nimeni nu se astepta acum cateva luni, iata cat de mult s-a modificat totul pentru platforma de streaming.

Netflix paramount

Netflix este in centrul unei schimbari uriase la care nimeni nu se astepta acum cateva luni de zile, lumea schimbandu-se atat de mult incat compania americana a devenit dintr-odata extrem de importanta. Netflix a fost ani de zile in plina concurenta cu marile studiouri de productie de la Hollywood, dar si cu marile cinematografe, insa Coronavirus a schimbat in totalitate felul in care oamenii se uita la filme, nu in cinematografe, ci pe propria canapea, sau in propriul pat.

Netflix a devenit dintr-odata o principala resursa de a vedea filme si seriale, iar marile case de productie de la Hollywood se chinuie acum sa gaseasca metode prin care sa scoata bani din filmele facute. Cinematografele din SUA sunt fie inchise din cauza Coroanvirus, fie evitate de clienti, iar Netflix e una dintre platformele catre care producatorii de filme incep sa se indrepte pentru a-si putea lansa creatiile in lumea intreaga, dar si a face bani de pe urma lor.

Netflix: NIMENI Nu se Astepta la o Schimbare atat de Uriasa

Netflix a fost in centrul unei decizii complet neasteptate de la Paramount, care a hotarat sa lanseze filmul The Lovebirds in platforma concurenta decat in cinematografele in care nimeni n-ar fi mers. Filmul era programat sa fie lansat in cinematografe pe 3 aprilie, insa Paramount a decis sa-l lanseze in platforma Netflix pentru ca avand o audienta de 160 de milioane de abonati, ea e sansa cea mai buna pentru film de a genera bani, dar si de a fi vazut de multa lume.

“Comedia romantică „The Lovebirds” de la Paramount Pictures, care și-a văzut premiera SXSW anulata odată ce Austin a anulat ediția 2020, iar apoi data lansării sale din 3 aprilie a fost anulata, a fost preluată de Netflix. O dată de lansare pentru „The Lovebirds” nu a fost încă anunțată.”

Netflix va mai distribui filme ale celor de la Paramount, in functie de cum evolueaza piata, marea casa de productie anuntand ca va mai face parteneriate cu ea in functie de filmele pe care le va lansa. Paramount e doar inceputul, iar asta pentru ca Netflix a devenit dintr-odata o resursa extrem de importanta pentru cei care cauta sa distribuie filme in lumea intreaga pentru a genera bani de pe urma lor in situatia in care vanzarile de bilete in cinematografe s-au prabusit.

Netflix va fi in centrul plaformelor de streaming care vor avea serios de profitat de pe urma situatiei generate de catre Coroanvirus, dar desigur ca vor exista si altele care vor fi folosite in fix acelasi mod.