Playstation 5: Imaginile care Arata cat de MARE e Upgrade-ul

Playstation 5 upgrade

Playstation 5 a fost dezvaluita in mod oficial zilele trecute de catre cei de la Sony, si vorbim despre foarte multe informatii foarte utile in legatura cu noul model de consola, asta in conditiile in care pana atunci am avut doar zvonuri fara vreo sursa oficiala in spate.

Playstation 5 este acum oficiala, iar cei de la Sony ne-au aratat intr-un final cat de bune sunt schimbarile pe care le-au pregatit pentru clientii din toata lumea care asteptau cu nerabdare sa poata cumpara produsul, upgrade-ul fata de generatia anterioara fiind urias.

Playstation 5 aduce schimbari uriasa, o mai mult decat dublare a frecventei procesorului si a nucleelor acestuia, a numarului de tranzistori, a specificatiilor pentru placa video, acolo existand si crestereri mult mai mari pentru latimea de banda de care beneficiaza.

Playstation 5 upgrade specificatii

Playstation 5 e un upgrade atat de mare in comparatie cu modelul anterior incat acela pare antic din toate punctele de vedere, si e foarte posibil ca pretul de vanzare sa nu fie la fel de mic, ci sa fie ceruti nu mai putin de 600 de euro pentru noul produs.

Playstation 5 upgrade comparatie

Playstation 5 ete impresionanta in comparatie cu modelele anterioare, dar cand ne uitam la ceea ce a pregatit Microsoft pentru XBOX Series X, vedem ca specificatiile sunt inferioare din multe puncte de vedere, ceea ce ridica multe semne de intrebare.