eMAG: Cum CASTIGI o Consola Sony Playstation 4 de la Magazin

eMAG CASTIGI Playstation 4

eMAG are un concurs foarte interesant in aceasta perioada, si le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga o consola Sony Playstation 4, detaliile fiind listate in aceasta pagina, si vorbim despre ceva ce magazinul nu face chiar atat de des, deci ar putea fi o ocazie buna de a profita de promotii pentru a intra in concurs.

eMAG desfasoara acest concurs doar pentru clientii care aleg sa comande produsele la EasyBox-urile pe care le are in tara, produsele fiind livrate acolo de catre magazin in baza informatiilor oferite dupa plasarea comenzii, insa este necesar ca acel colet sa fie ridicat la 4 ore din momentul primirii SMS-ului ca acel colet a fost livrat.

eMAG incearca sa redirectioneze oamenii spre EasyBox-uri, probabil si pentru ca numarul de comenzi plasate de catre oameni cu livrare prin curier este foarte mare, astfel ca livrarea la EasyBox ramane o solutie pentru cei care vor sa aiba coletele, poate chiar mai rapid, dar conform detaliilor de participare din aceasta pagina, comenzile trebuie ridicate repede.

eMAG desfasoara aceasta campanie pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca vreti sa castigati una dintre cele 5 console Sony Playstation 4 pe care magazinul le ofera, va trebui sa va uitati cu atentie la ofertele sale si respectand conditiile de participare, sa cumparati ceea ce va intereseaza de la el.

eMAG are in aceasta perioada foarte multe promotii bune de care oricine poate profita, astfel ca ramane ca fiecare sa aleaga ce si daca vrea sa cumpere ceva de la magazinul online.