Vodafone: Anuntul SURPRIZA, ce le ofera GRATUIT Abonatilor

Vodafone a facut un anunt surpriza pentru clientii din Romania, iata ce a decis sa le ofere gratuit abonatilor in timpul pandemiei de Coronavirus.

Vodafone viasat

Vodafone continua sa isi surprinda intr-un mod extrem de placut clientii pe care-i are acum in Romania, astfel ca a anuntat noi gratuitati pentru clientii din Romania care aleg sa stea in casa in aceasta perioada. In weekend cei de la Vodafone si-au schimbat numele retelei, adaugand #stamacasa in denumirea acesteia, insa separat de asta a decis sa le ofere clientilor UPC cu pachete TV digitale si noi posturi TV pe care sa le poata urmari gratuit.

Vodafone le permite tuturor clientilor UPC cu abonamente TV digitale sa vada gratuit posturile de teelviziune Viasat, Rai Uno, FilmBox, Bollywood si TV 1000 intre 16 martie si 21 aprilie. Vorbm despre o serie de posturi care fie sunt noi, fie erau oferite ca extraoptiuni pana acum, deci toti cei care sunt clienti ai Vodafone veniti de la UPC vor avea si mai multe motive sa stea in casa, si sa-si ocupe timpul cu urmarirea unor filme si seriale bune.

Vodafone: Anuntul SURPRIZA, ce le ofera GRATUIT Abonatilor

Vodafone a anuntat aceasta decizie dupa ce acum mai bine de o saptamana a decis sa le ofere apeluri gratuite in roaming clientilor care se afla in afara tarii si vor sa discute cu familia. Criza Coronavirus din Romania a adus de la Vodafone surprize foarte bune, compania luand deasemenea diverse masuri pentru a-i proteja atat pe angajatii, cat si pe clientii sai, iar cel mai probabil ele vor continua pentru a convinge lumea sa stea mai mult in casa decat afara.

În această perioadă putem să facem mult bine dacă alegem să rămânem acasă. Ca să treacă timpul mai frumos cu cei dragi,…

Publicată de Vodafone Romania pe Sâmbătă, 21 martie 2020

Vodafone inca nu a anuntat ca ofera si internet gratuit, sau nelimitat, pentru clientii sai din Romania, asa cum a facut Orange in weekend, oferind 50 GB de internet gratuit pentru clientii sai. Vodafone ar putea sa faca fix acelasi lucru, mai ales ca are o retea care este cel putin egala cu cea a Orange in ceea ce priveste viteza de internet si acoperirea, deci le poate oferi clientilor sai adevarate beneficii de care chiar au nevoie in aceasta perioada grea.

Vodafone nu e singurul operator care ofera posturi TV gratuite in aceasta perioada, cei de la Telekom si Digi Romania luand decizii similare, iar Orange profita de parteneriatul cu germanii pentru a avea deasemenea posturi gratuite.