Facebook Messenger: Masura de ULTIMA ORA din cauza COVID-19

Facebook Messenger are impusa o masura de ultima ora de catre compania Facebook din cauza noului Coronavirus, iata ce este facut pentru toti utilizatorii acum.

Facebook Messenger coronavirus

Facebook Messenger urmeaza sa aiba impusa o masura de ultima ora din cauza COVID-19, cei de la Facebook intelegand intr-un final ca este momentul sa actioneze pentru a ii proteja pe toti oamenii. Facebook Messenger urmeaza sa aiba impusa o limita pentru numarul de persoane catre care pot fi retrimise mesajele primite de la alte persoane, iar asta in ideea de a impiedica raspandirea in masa a informatiilor false prin platforma de mesagerie.

Facebook Messenger este, la fel ca WhatsApp, o platforma care este folosita foarte des de catre diverse grupuri de persoane rau intentionate pentru a genera panica in randul polpulatiei din multe tari. Avand in vedere ca Facebook Messenger nu vrea sa ia masuri mai dure pentru a proteja oamenii, chiar si aceasta e una destul de buna, ea fiind implementata deja in WhatsApp de foarte multa vreme, desigura fara niciun efect real pentru a rezolva problema.

Facebook Messenger: Masura de ULTIMA ORA din cauza COVID-19

Facebook Messenger ar trebui sa aiba implementata o functionalitate pe care o vedem in testare la WhatsApp, adica o optiune de a cauta prin Google Search informatii din mesajele primite, pentru a vedea adevarul. In WhatsApp este testata o asemenea functionalitate pentru a reduce intr-adevar raspandirea de informatii false, iar masura e una cu mult mai buna decat cea pe care o vedem adusa in Facebook Messenger din WhatsApp, ea fiind inutila.

Facebook Messenger nu a avut vreodata implementate masurile de care chiar era nevoie pentru oameni, iar ceea ce vedem acum este o continuare a acestei politici proaste pe care Facebook a avut-o de ani de zile. Se pare ca lucrurile nu merg tocmai in directia buna pentru cei care folosesc Facebook Messenger, iar asta pentru ca ei raman in continuare prada pentru cei care vor sa distribuie tot mai multe informatii false pentru a crea panica.

Facebook Messenger are aceasta functie deocamdata in proces de testare, si ramane de vazut cam cand ar putea fi ea lansata in mod oficial pentru toti cei care folosesc aplicatia in viata de zi cu zi pentru mesagerie.