Google: Schimbarea MAJORA din Android de care Aveam Nevoie

Google anunta o schimbare foarte mare pentru Android de care aveam nevoie de ceva vreme, dar care vine intr-un final abia acum, iata cat de importanta este.

Google face o foarte mare schimbare pentru sistemul de operare Android de care chiar aveam nevoie, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce oamenii chiar asteapta de foarte multa vreme. Mai exact, vorbim despre o noua tehnologie care este adusa de catre Google pentru Android in ideea de a face jucatul mult mai bun decat pana in momentul de fata, iar asta e una dintre cele mai bune vesti care vine intr-o perioada in care oamenii stau in casa.

Google aduce pentru Android o noua tehnologie numita Google Play Asset Delivery, aceasta permitandu-le dezvoltatorilor sa le permita oamenilor sa incarce mult mai rapid jocurile, chiar daca ele n-au fost total incarcate. Android ar trebui sa deschida jocurile mult mai repede, iar dezvoltatorii sa livreze resursele necesare pentru fiecare misiune, sau nivel, in timp ce utilizatorul se joaca, Google aducand o tehnologie pe care Apple o are de ceva ani.

Google: Schimbarea MAJORA din Android de care Aveam Nevoie

Google vrea sa faca incarcarea jocurilor mult mai rapida, ceea ce aduce o experienta mai buna pentru telefoanele Android, dar e nevoie ca dezvoltatorii sa implementeze API-urile speciale care le permit sa faca asta. Toate aceste noutati trebuiau sa fie anuntate de catre Google in cadrul Games Developers Conference, care a fost anulata din cauza Coronavirus, astfel ca acum compania a decis sa anunte totul prin pagini dedicate dezvoltatorilor.

Google ajunge Apple din urma cu aceasta tehnologie, dar mai important, ii ajuta pe dezvoltatorii de jocuri sa-si ofere titlurile cu tehnologii noi care le permit sa le ofere clientilor si o experienta noua de joc. Avand in vedere ca jocurile au dimensiuni din ce in ce mai mari in momentul de fata, ceea ce vedem acum la Google este perfect normal, si reprezinta doar o parte din ceea ce va face compania in viitor pentru a imbunatati experienta de joc din Android.

Google mai avea cu siguranta si alte surprize importante pregatite pentru conferinta I/O, dar cum aceasta a fost anulata in totalitate, inclusiv evenimentul online, le vom afla pe toate prin anunturi facute prin website-urile sale.