iPhone 12 Pro: Tehnologia SURPRIZA pentru Noile Telefoane

iPhone 12 Pro urmeaza sa fie lansat cu tehnologie surpriza, compania Apple pregatind pentru telefoanele sale ceva ce aveau clientii nevoie de mult.

iPhone 12 Pro sensor shift

iPhone 12 Pro urmeaza sa fie lansat cu o noua tehnologie pe care compania Apple o ofera ca o surpriza pentru telefoanele pe care vrea sa le lanseze, iar asta in conditiile in care asteptarile sunt extrem de mari. Mai exact, se pare ca Apple vrea sa ofere in iPhone 12 Pro o tehnologie speciala pentru stabilizarea imaginilor facute folosind camera telefonului, ea avand denumirea “sensor shift”, iar dupa cum va puteti imaginea, pozele ar trebui sa fie mai clare.

iPhone 12 Pro ar urma sa aiba stabilizare optica inclusiv pentru senzorul ultra-wide multumita acestei tehnologii, in momentul de fata aceasta tehnologie existand doar pentru senzorii wide si telephoto. Practic, daca tehnologia ar fi integrata in iPhone 12 Pro, trei dintre senzorii de imagine ai telefonului vor avea stabilizare optica, in timp ce senzorul LiDAR nu va avea asa ceva, insa pentru el nici n-ar prea trebui sa fie nevoie de asa ceva.

iPhone 12 Pro: Tehnologia SURPRIZA pentru Noile Telefoane

iPhone 12 Pro ar urma sa beneficieze de aceasta tehnologie si pentru lentilele terte care pot fi aplicate peste camera telefonului, iar asta deoarece ea n-ar depinde de vreo anumita lentila folosita in telefoane. Daca ar fi integrata, tehnologia “sensor-shift” ar aduce in iPhone 12 Pro ceva ce vedem in alte modele de telefoane premium, si ceva ce cu siguranta ne-ar ajuta sa avem poze mult mai bune in telefoanele pe care le folosim in viata de zi cu zi.

“Cel mai recent zvon provine de la un remarcat analist Ming-Chi Kuo, care a spus astăzi că iPhone-ul de 6,7 inci va avea, de asemenea, stabilizare de imagine cu tehnnologia sensor-shift. Într-o notă de cercetare a TF International Securities,  Kuo a prezis că tehnologia se va extinde la două până la trei noi modele de iPhone în 2021.”

iPhone 12 Pro ar urma sa fie singurele modele care ar beneficia de aceasta tehnologie, adica atat modelul cu ecran de 6.1 inch, cat si modelul cu ecran de 6.7 inch, iar dupa cum vedeti, vorbim de un upgrade pentru ecran. iPhone 12 nu va beneficia de o asemenea tehologie, dar e posibil ca telefonul sa aiba trei senzori de imagine in loc de doi, cu includerea celui ultra wide din seria iPhone 11 Pro, dar deocamdata nu exista detalii sigure.

iPhone 12 este o serie de telefoane pe care o asteptam pentru lansare undeva prin septembrie, cel mai probabil in prima parte a lunii, iar lansarea ar trebui sa aiba in a doua parte a lunii.