Playstation 5: Tehnologia SPECIALA Adusa de Sony in Consola

Playstation 5 SmartShift

Playstation 5 a fost prezentata in mod oficial saptamana trecuta, noua consola aducand pentru utilizatorii din lumea intreaga foarte multe noutati interesante si printre ele se numara inclusiv o tehnologie speciala care vine ca o surpriza foarte interesanta de la cei de la AMD.

Playstation 5 urmeaza sa functioneze in baza unui chip AMD Ryzen si a unei placi video care are nuclee RDNA2, dar si a unei tehnologii noi adusa de Ryzen 4000, iara ceasta vine pentru a oferi performante mult mai bune decat ceea ce era cunoscut pana in momentul de fata.

Playstation 5 are implementata deasemenea si o tehnologie speciala numita “SmartShift”, aceasta fiind gandita pentru a modifica in timp real frecventele de lucru ale procesorului si placii grafice, impreuna cu cele de energie, pentru ca perormantele sa fie substantial crescute in jocuri.

Playstation 5 are o placa video care are procesorul tactat la frecventa de 2.23 GHz, cu 480 MHz peste frecventa standard de functionare a placii video folosita in consola, si totul e posibil multumita tehnologiei “SmartShift” pe care o aveti prezentata sumar mai jos.

Playstation 5 SmartShift putere

Playstation 5 poate multumita acestei tehnologii sa le ofere clientilor performante extrem de bune pentru jocurile pe care le ruleaza pe consola, iar asa e posibil ca XBOX Series X sa fie depasita in materie de performante, cel putin teoretic.