Orange: Mesaje de care TREBUIE Sa Stie Toti Clientii Romani

Orange are o serie de noi mesaje importante pentru clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stie chiar acum toti cei care ii folosesc serviciile.

Orange mesaje

Orange a lansat noi mesaje importante pentru clientii sai din Romania, operatorul de telecomunicatii incercand sa ramana conectat la nevoile celor care platesc pentru serviciile pe care le ofera in tara noastra. Primul mesaj al celor de la Orange este pentru parintii care trebuie sa stea in case cu copiii in aceasta perioada, operatorul oferind acces la mai multe canale de televiziune pentru toata lumea care urmeaza sa fie obligata sa stea in casa.

Orange le spune parintilor ca prin Orange TV Go au posibilitatea de a accesa toate canalele pentru copii pana pe data de 19 aprilie, astfel ca au cu ce sa le ocupe timpul celor mici in aceasta perioada. Avand in vedere cei de la Orange au pentru clientii din Romania destule canale pentru copii, si ca in aceasta perioada cei mici nu prea au cu ce sa se ocupe timpul, daca nu stiati ce sa faceti cu ei, ei bine acum aveti noi motive pentru a le ocupa timpul.

Bucură-te de timpul petrecut în familie, alături de cei mici. Cu #OrangeTVGo ai acces la toate canalele pentru copii,…

Publicată de Orange pe Sâmbătă, 21 martie 2020

Orange: Mesaje de care TREBUIE Sa Stie Toti Clientii Romani

Orange vine deasemenea si alte idei pentru clientii care stau acasa si nu stiu cu ce sa-si ocupe timpul, iar mai jos aveti un clip video cu foarte multe recomandari bune de care ati putea sti chiar acum. Cei de la Orange vor ca toti oamenii sa fie conectati la informatii, si la tot ceea ce conteaza pentru ei, iar asta deoarece ocuparea timpului cu diverse activitati in aceasta perioada e ceva care ne ajuta foarte mult sa trecem cat mai usor peste situatie.

Mai mult ca niciodată, acum contează să rămânem aproape de tot ce este important pentru noi. Stăm acasă, dar mereu conectați. oran.ge/informatii#conectatlaceconteaza

Publicată de Orange pe Vineri, 20 martie 2020

Orange a anuntat deasemenea saptamana trecuta ca le ofera tuturor clientilor din Romania posibilitatea de a beneficia de 50 GB de internet gratuit pentru a fi conectati tot timpul la ceea ce-i intereseaza. Vorbim despre un bonus de internet care poate fi accesat de catre oricare dintre clientii Orange din Romania, indiferent daca sunt persoane fizice, sau juridice, iar acest trafic va permite sa vedeti destule filme si seriale chiar acum.

Orange incearca sa isi invete clientii cum sa isi ocupe timpul cat mai util in aceasta perioada grea prin care vom trece, si din asta putem invata cu totii cate ceva util.