ING Bank: Anuntul foarte IMPORTANT pentru Clientii Romani

ING Bank are un anunt extrem de important pentru toti clientii sai din Romania, banca venind cu o serie de mesaje de care toata lumea trebuie sa stie.

ING Bank atacuri

ING Bank a publicat astazi un nou anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iar asta in conditiile in care banca a avut in ultima vreme foarte multe informari care au vizat multa lume. Astazi cei de la ING Bank vorbesc despre o problema extrem de mare din ultima perioada, atacurile pe care hackerii le fac impotriva celor care vor sa afle informatii cu privire la noul Coronavirus, ei fiind directionati spre website-uri malitioase, din pacate.

ING Bank are totusi o informare importanta prin care ii ajuta pe clientii care vor sa stie cum sa se protejeze impotriva atacurilor de acest gen, si a nu risca sa fie victimele unor tentative de furt ale banilor. Cei de la ING Bank au inceput sa isi atentioneze clientii prin aplicatia Homebank, unde au un mesaj publicat inca de zilele trecute, iar ceea ce vedem acum este o completare a informatiilor care au fost furnizate acolo pentru toata lumea.

ING Bank: Anuntul foarte IMPORTANT pentru Clientii Romani

ING Bank atacuri

ING Bank ne spune ca hackerii pot incerca sa ne insele prin email-uri, reclame, sau postari pe Facebook, WhatsApp, Facebook Messenger, ele directionand in general oamenii catre website-uri malitioase. Tentativele de atac sunt de obicei ascunse in anunturi false privind masti, donatii, tratamente, informatii false, si daca ele nu duc la vreun website malitios, atunci ar putea dice catre documente malitioase, conform celor de la ING Bank.

“În această perioadă poți deveni vulnerabil atunci când vrei să te informezi. Iar asta se poate întâmpla din cauza celor care încearcă să profite de pandemia COVID-19. Știm cât este de important să fii informat constant, dar trebuie să te asiguri că ești în siguranță chiar și pe internet. Iată cum poți să te protejezi de înșelătoriile din online: https://ing.ro/lp/atentie-la-inselatorii-COVID19.”

ING Bank ne recomanda sa fim foarte atenti la mesajele pe care le accesam din diverse medii in care le primim, iar atasamentele din email-uri ar trebui ignorate daca nu vin de la cineva de incredere. Coronavirus este doar una dintre metodele prin care hackerii pot incerca sa ne insele, cei de la ING Bank facand informarea cu privire la pandemia actuala, insa realitatea este ca hackerii sunt foarte ingenios si incearca orice pentru a ne fura datele.

ING Bank incearca sa isi invete clientii cum sa se protejeze din timp inainte ca acestia sa ajunga sa sune pentru a le cere ajutorul in legatura cu diverse probleme, deci e bine sa fiti foarte atenti la ceea ce ni se spune.