Apple a donat 10 milioane de masti de protectie impotriva Coronavirus

apple 10 milioane masti coronavirus

Apple a donat 10 milioane de masti catre cadrele medicale din SUA, si alte cateva milioane catre tarile europene cu cele mai mari numere de infectari cu noul Coronavirus, iar efortul lor de a proteja cadrele medicale nu se opreste aici.

Tim Cook, presedinte al companiei Apple, apare in clipul video de mai jos cu mesajul privind donatia foarte importanta facuta catre cadrele medicale, iar asta pentru ca vorbim despre mastile speciale cu filtru care ofera protectia necesara in cazul tratarii persoanelor infectate de noul Coronavirus.

Apple are extrem de multi parteneri in Asia, iar cum unele dintre fabricile care produceau telefoane iPhone, sau componente pentru ele, au facut linii speciale de productie pentru a face si masti de protectie, e usor de inteles de unde au luat stocuri atat de mari.

Apple doneaza milioane peste milioane de masti in SUA si Europa pentru ca are nevoie, la fel ca restul companiilor, ca pandemia de Coronavirus sa treaca foarte rapid, si economiile sa-si reia cursul normal, cheltuind desigur si sume mari de bani in acest efort.