Huawei SURPRINDE Lumea cu un Anunt Urias in Plina Pandemie

Huawei surprinde intreaga lume cu un anunt urias in plina pandemie de Coronavirus, iata ce a anuntat fondatorul Ren Zhengfei pentru toata planeta.

Huawei pandemie

Huawei surprinde lumea cu un anunt important in plina pandemie de Coronavirus, compania oferind o imagine care ar trebui sa vina de la multe alte competitoare ale sale, dar vine deocamdata doar de la ea. Mai exact, fondatorul companiei Huawei, Ren Zhengfei, a anuntat ca in plina pandemie de Coronavirus, inginerii sai lucreaza intens la dezvoltarea de noi tehnologii care sa fie implementate in viitoarele produse, ceea ce ne arata dorinta de a ramane in top.

Huawei nu si-a oprit procesul de dezvoltare de noi tehnologii si produse in perioada in care China era serios lovita de pandemia de Coronavirus, iar cum acolo lucrurile par sa fi revenit la normal, compania is continua activitatea. Cei de la Huawei vor sa-si recupereze vanzarile de telefoane pierdute din cauza Coronavirus in China, dar sa si evolueze pe piata de telecomunicatii, cu noi produse care sa-i aduca si mai multi clienti in diverse zone de pe glob.

Huawei SURPRINDE Lumea cu un Anunt Urias in Plina Pandemie

Huawei a tinut peste 20.000 de ingineri la munca in perioada in care multe zone din China erau complet inchise din cauza Coronavirus, sau a vacantei pentru Noul An Chinezesc. Scopul e de a dezvolta noi tehnologii care sa tina Huawei in top, dar sa si inlocuiasca unele dintre tehnologiile companiilor americane care nu pot fi folosite in produsele sale din cauza sanctiunilor pe care Donald Trump le-a impus, si care nu vor disparea prea curand pentru ea.

“Peste 20.000 de oameni de știință, experți și ingineri au lucrat ore suplimentare în timpul vacanței de Anul Nou Lunar, pentru că facem curse pentru a dezvolta noi tehnologii. SUA vor continua să crească sancțiunile asupra noastră și va trebui să completăm noile tehnologii înainte de a se întâmpla acest lucru. Nu este o problemă pentru noi să supraviețuim ca companie, dar este îndoielnic dacă putem păstra poziția noastră de lider. Nu vom putea conduce lumea în următorii trei-cinci ani dacă nu putem dezvolta propria tehnologie.”

Huawei spune ca in ciuda sanctiunilor actuale, nu vor exista probleme in ceea ce priveste supravietuirea sa, insa problema cea mai mare sta in pozitia pe care o va avea pe piata in urmatori 3 – 5 ani. Fara tehnologiile americanilor la dispozitie, cei de la Huawei se asteapta ca in 2020 sa cada iar sub Apple in vanzari, astfel ca incearca sa produca singura si rapid tehnologii importante in baza carora sa-si lanseze produsele cu suficient de multe noutati care sa atraga clientii.

Huawei se chinuie de aproape un an de zile sa dezvolte tehnologii care sa le inlocuiasca pe cele ale marilor companii americane, insa ramane deocamdata destul de departe de a-si indeplini obiectivul.