DIGI Romania: AVERTIZAREA Importanta pentru TOTI Clientii

DIGI Romania transmite o avertizare foarte importanta pentru toti clientii pe care-i are in tara, iata in legatura cu ce ii pune in alerta ina cest moment.

DIGI Romania atacuri

DIGI Romania a emis o avertizare extrem de importanta pentru toti clientii sai, iar mesajul in sine este unul care vine si de la mai multe alte companii pentru ca are o importanta atat de mare acum. Mai exact, cei de la DIGI Romania ii avertizeaza pe toti utilizatorii din Romania in legatura cu faptul ca in aceasta perioada se pot intensifica atacurile informatice, lucru care este vizibil tot mai des pe zi ce trece, hackerii profitand de stuatie pentru a fura date, sau bani.

DIGI Romania ii avertizeaza pe clientii din tara a nu isi dea datele persoane unor website-uri, aplicatii, servicii, despre care nu stiu absolut nimic pentru ca le-ar putea da unor hackeri care le folosesc in scop malitios. DIGI Romania le spune oamenilor ca in cazul in care primesc email-uri, sau mesaje pe retele de socializare, sa verifice cu foarte mare atentie identitatea persoanei, sau chiar companiei, pentru a fi siguri ca mesajul este unul veridic, si nu fals.

DIGI Romania: AVERTIZAREA Importanta pentru TOTI Clientii

digi romania avertizare atacuri

DIGI Romania a oferit foarte multe indicatii pentru angajati si clienti pentru a se proteja de infectarea cu Coronavirus, dar se vede nevoita sa faca acelasi lucru inclusiv pentru protejarea online. Avand in vedere ca in aceasta perioada exista foarte multi oameni care nu stiu cum sa faca diferenta dintre informatii reale si false, companii ca DIGI Romania actioneaza foarte bine prin informarea clientilor cu privire la pericolele de pe internet.

DIGI Romania a facut anul trecut o sectiune intreaga pe website-ul sau in care ofera o gama extrem de variata de sfaturi pentru clientii care vor sa fie in siguranta, inclusiv sfaturi pentru protejarea de atacuri cibernetice. Totusi, avand in vedere ca acum pandemia de Coronavirus a adus o crestere fulminanta a numarului de atacuri lansate impotriva oamenilor, era normal sa vina cu noi avertizari pentru ca oamenii sunt bombardati cu informatii de peste tot.

DIGI Romania ii avertizeaza pe clienti sa fie vigilenti, sa verifice sursele informatiilor, si asta e ceva ce ar trebui sa faca toata lumea oricum tot timpul pentru ca e foarte bine sa fie asa.