Motivul din Cauza Caruia Lansarea iPhone 12 ar fi Amanata

lansarea iphone 12 amanata

Lansarea iPhone 12 fi amanata, sau cel putin aproape de a fi amanata, de catre compania Apple din cauza Coronavirus, americanii nereusind sa finalizeze procesul de dezvoltare al noii serii de telefoane pentru inceperea vanzarilor in toamna acestui an.

Se pare ca inca nu a fost finalizat procesul de testare al prototipurilor pentru iPhone 12, astfel incat sa existe deja o versiune finala care sa poata fi testata de catre inginerii celor de la Apple inainte ca o productie limitata pentru prototipurile finale sa fie inceputa.

Principala problema cu care se confrunta Apple in ceea ce priveste productia noii serii de telefoane este legata de Coronavirus si imposibilitatea inginerilor sai de a ajunge in China pentru a esta prototipurile, iar asta nu se va rezolva prea curand, din pacate.

Lansarea iPhone 12 ar putea avea loc in octombrie, sau noiembrie, si daca este sa fim sinceri, am mai vazut lucruri de acest gen de la Apple, cu telefoane prezentate in septembrie si lansate peste o luna mai tarziu, deci n-ar fi o surpriza pentru fani.

Pe de alta parte, Apple ar trebui sa lanseze un iPhone 9 la final de martie, cei din Cupertino dorind sa revitalizeze vanzarle intr-o perioada in care intreaga industrie a inregistrat scaderi substantiale ale vanzarilor comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.