Samsung GALAXY Note 20: Asa ar putea ARATA Telefonul (VIDEO)

Samsung GALAXY Note 20 are astazi parte de o posibila prezentare pentru noul sau design, un concept foarte interesant incercand sa ne arate ceea ce va urma.

Samsung GALAXY Note 20 este in aceste momente pregatit pentru lansare de catre compania Samsung, iar asta in ciuda faptului ca noul Coroanvirus a cam dat peste cap activitatea sa, dar si vanzarile pentru seria S20. Avand in vedere ca e nevoie de noutati pentru a creste vanzarile de telefoane in vara, Samsung GALAXY Note 20 este pregatit pentru lansare, la fel ca si predecesorii sai, iar un concept ne prezinta cum ar putea arata totul in august.

Samsung GALAXY Note 20 are prezentat in clipul video de mai sus un concept care ar trebui sa fie destul de apropiat de design-ul pe care telefonul il va avea in versiunea finala care va fi lansata. Este de asteptat ca Samsung GALAXY Note 20 sa aiba un ecran cu margini foarte subtire, dar si o camera cu patru senzori de imagine, insa e greu de spus daca marginile vor fi chiar atat de mult rotunjite de catre Samsung, acest lucru parand sa fie departe de realitate.

Samsung GALAXY Note 20: Asa ar putea ARATA Telefonul (VIDEO)

Samsung GALAXY Note 20 va avea toate componentele interne pe care le stim deja din seria S20, insa pe partea de design va fi diferit, asa cum e si normal, pentru ca e o serie diferita. Separat de asta, Samsung GALAXY Note 20 va avea deasemenea si un S Pen, acesta fortand modificarea design-ului telefonului pentru a face loc si pentru el, iar per total design-ul ar trebui sa fie destul de similar cu cel al seriei lansate in vara anului 2019.

Samsung GALAXY Note 20 ar putea fi lansat in trei modele de catre compania coreeana, dar nimic nu e sigur in momentul de fata, si multe depind de cat de mult vor mai fi afectate vanzarile seriei S20 de Coronavirus. Asteptarile pentru Samsung GALAXY Note 20 nu sunt la fel de mari precum cele pentru seria S20, iar asta deoarece acest model e gandit in principal pentru mediul business, astfel ca importanta sa e redusa.

Samsung GALAXY Note 20 ar trebui sa fie prezentat in luna august a acestui an, si lansat tot in aceeasi perioada, dar datele nu sunt cunoscute, inca, nici preturile la care ar putea fi vandut dupa ce va fi lansat oficial.