Playstation 5: Noua Functie SPECIALA Pentru Consola a Sony

Playstation 5 special

Playstation 5 are o noua functie speciala dezvaluita, ea aratandu-ne inca o data cat de mult s-a gandit compania Sony sa le ofere clientilor sai o experienta foarte buna atunci cand se joaca utilizand noul produs care a fost anuntat cu doar mai putin de o saptamana in urma.

Playstation 5 are o functie speciala care le permite utilizatorilor sa aleaga cum anume poate fi pornit un joc, adica oamenii au posibilitatea de a alege daca un joc este pornit direct intr-un meniu care sa le caute un server pe care sa se joace, sau daca el porneste in meniul principale.

Playstation 5 are noua functie speciala detaliata de catre cei de la Sony intr-un brevet de inventie care a fost inregistrat chiar recent, in acesta fiind descris modul in care ar trebui sa fie oferita tehnologia, ea simplificand procedura de a juca jocurile multiplayer cand dorim.

Playstation 5 are tehnologia aceasta implementata pentru a o suplimenta pe cea anterioara care permitea deschiderea jocurilor intr-o anumita sectiune, doar ca acum putem sa alegem sa intram chiar mai “adanc” in meniurile care sunt disponibile intr-un joc, sau altul.

“Realizările prezentei invenții includ sisteme și metode pentru lansarea jocului direct și furnizarea de interfețe dinamice. Un șablon al unui titlu de conținut interactiv poate fi asociat cu o activitate a titlului. Șablonul poate fi transmis și afișat pe un dispozitiv utilizator. Utilizatorul poate selecta șablonul, care poate lansa apoi activitatea asociată șablonului din titlu și poate genera un obiect care să capteze și să stocheze date legate de activitate.”

Playstation 5 are aceasta functionalitate descrisa acum in brevetul de inventie, si va fi disponibila in momentul in care consola va fi lansata oficial, adica undeva prin noiembrie, asa cum au fost lansate si modelele anterioare ale consolelor de la japonezi.