Google Maps Anunta o Masura Noua din cauza Noului Coronavirus

Google Maps inchis Coronavirus

Google Maps continua sa implementeze masuri noi pentru clientii sai din cauza noului Coronavirus, iar astazi vorbim despre cea mai recenta dintre ele, care desigur ca are legatura cu ceva ce a fost anuntat anterior de catre compania Google pentru utilizatori.

Google Maps a adaugat pentru afacerile listate in platforma sa o noua optiune care le permite acestora sa isi marcheze locatiile ca fiind temporar inchise din cauza noului Coronavirus, astfel incat clientii sa stie si sa nu incerce sa le viziteze pentru ca nu vor avea ce sa vada.

Google Maps are aceasta masura noua implementata pentru afaceri si in ideea de a ajuta oamenii care vor sa mearga in diverse locatii de pe glob sa cumpere orice au nevoie, insa in situatia in care multi oameni stau in casa, si multe afaceri sunt complet inchise.

Google Maps are aceasta optiune disponibila pentru toate afacerile din intreaga lume care vor sa le spuna clientilor sa nu le viziteze deoarece sunt inchise din cauza noului Coronavirus, iar daca aveti una, ar fi bine sa va folositi de ea pentru a va alerta clientii.

Google Maps afacere inchisa Coronavirus