Huawei P40 Pro: VIDEO cu Primul Trailer OFICIAL al Lansarii

Huawei P40 Pro este prezentat astazi in primul trailer oficial inainte de lansare, multe dintre noutatile telefonului fiind dezvaluite in mod oficial de chinezi.

Huawei P40 Pro are prezentat astazi primul trailer oficial inaintea lansarii care va avea loc peste doar cateva ore, la 15:00, si asa avem ocazia de a vedea in avans cum urmeaza sa arate versiunea 5G a telefonului. Huawei P40 Pro va avea fix acelasi design pe care l-am vazut din atat de multe imagini publicate pe internet din diverse surse, astfel ca aici nu mai exista dubii, el fiind o clona ce combina design-urile Samsung GALAXY S20 Ultra si S10 Plus.

Huawei P40 Pro urmeaza sa aiba zoom de pana la 50X, la jumatate fata de ceea ce ofera Samsung GALAXY S20 Ultra, dar asta era de asteptat din moment ce Samsung a reusit sa aduca tehnologii pe care chinezii nu le au. Pe de alta parte vedem ca se infirma faptul ca Huawei P40 Pro va avea 5 senzori de imagine, clipul video aratandu-ne doar 4, deci daca Huawei P40 Pro Premium exista, atunci poate ca in acel model vom vedea 5 senzori de imagine.

Huawei P40 Pro: VIDEO cu Primul Trailer OFICIAL al Lansarii

Huawei P40 Pro urmeaza sa fie echipat cu un chip Kirin 990, probabil minim 8 GB RAM, minim 128/256 GB spatiu de stocare, si o baterie de doar 4200 mAh, insa va avea incarcare rapida la 40W. Diferentele din acest punct de vedere nu vor fi uriase intre Huawei P40 Pro si modelul anterior, insa ecranul urmeaza sa aiba o diagonala de 6.58 inch, cu rezolutie 2640 x 1200 pixeli, iar in acesta se va regasi o camera frontala duala pentru selfie-uri mai bune si recunoastere faiala.

Huawei P40 Pro va avea o camera principala de 50 de megapixeli, in timp ce camera frontala va avea 32 de megapixeli, iar per total vorbim despre un telefon care va fi bun, din punct de vedere al specificatiilor. Problema este ca Huawei P40 Pro nu va avea aplicatiile de la Google, Facebook, WhatsApp, etc, si nici Google Play Store, deci nu va fi util pentru clienti, insa lansarea Huawei AppSearch ar putea rezolva problema, daca va veni foarte curand.

Huawei P40 Pro va fi prezentat astazi in cadrul unei conferinte care va avea loc exclusiv online, iar lansarea in China ar putea avea loc pe 3 aprilie, dar nu se stie cand s-ar putea intampla asta in alte tari de pe glob.