Telekom: Mesajele pentru Toti Romanii, cata IMPORTANTA au

Telekom a publicat doua mesaje importante pentru toti romanii, atat cei care ii sunt clienti, cat si cei care nu ii sunt clienti, iata ce spune grupul telecom.

Telekom importanta

Telekom continua sa vina cu mesaje foarte bune pentru clientii sai din Romania in aceasta perioada, iar acum vorbim despre doua noi care au menirea de a ii informat pe acestia privind situatia actuala. Mai exact, cei de la Telekom le readuc aminte tuturor clientilor despre faptul ca isi pot plati si online facturile emise de catre operator prin intermediul aplicatiei MyAccount, insa in aceeasi masura ei pot sa faca asta si direct din contul de pe website-ul companiei.

La Telekom, plătești factura sau reîncarci cartela într-un mod simplu și rapid, cu ajutorul aplicației Telekom…

Publicată de Telekom Romania pe Sâmbătă, 28 martie 2020

Telekom le-a mai spus clientilor ca isi pot plati facturile pentru serviciile sale prin intermediul website-ului, sau a aplicatiei pentru telefoane mobile, iar acum reitereaza acest indemn. Telekom vrea ca oamenii sa stea cat mai mult posibil in case si sa evite sa iasa afara pentru a preveni cat mai mult o posibila infectare cu noul Coronavirus, asa ca de fiecare data cand are ocazia, le readuce aminte ca nu trebuie sa faca altceva decat sa foloseasca internetul.

Telekom: Mesajele pentru Toti Romanii, cata IMPORTANTA au

Telekom are si un alt mesaj important, insa de aceasta data nu pentru clientii sai, ci pentru romanii care vor sa-i devina clienti, readucand in atentie oferta de portare pe care au lansat-o in 2020. Vorbim despre o oferta foarte buna care le permite clientilor de la Telekom sa beneficieze de 50% reducere in primele 12 luni de abonament, avand deasemenea si internet 4G nelimitat, impreuna cu minute si SMS-uri, oferta fiind interesanta.

Telekom vine în sprijinul românilor cu noua ofertă de portare. Profită de 50% reducere în primele 12 luni, la…

Publicată de Telekom Romania pe Vineri, 27 martie 2020

Telekom le-a dat o lovitura foarte serioasa celor de la Digi cu oferta de portare pe care au lansat-o in Romania, iar asta pentru ca perioada lor de reducere pentru abonamente este mult mai mare. Telekom a pierdut sute de mii de clienti in 2019 in Romania, si probabil vrea ca in 2020 sa intoarca acest trend, iar cu oferte precum cea pe care o are acum pentru portare, exista sanse foarte mari sa-si duca la buna indeplinire planurile din tara noastra.

Telekom va continua sa publice mesaje de interes general pentru clientii sai din Romania, iar asta deoarece vrea sa ii ajute sa fie cat mai mult in siguranta in aceasta perioada critica pentru multa lume.