DACIA Logan: Vestea PROASTA, ce s-a Intamplat cu Masinile

DACIA Logan are parte de o veste proasta in aceasta perioada, iata ce s-a intamplat in februarie cu masinile fabricate de catre producatorul de la Mioveni.

DACIA Logan ignorata

DACIA Logan este unul dintre modelele cele mai populare de masini pe care cei de la Dacia le vand in momentul de fata, iar in Romania oamenii o cumpara in cantati destul de mari, insa in alte tari situatia e alta. Mai exact, conform unor date statistice privind vanzarile de masini din Europa, DACIA Logan nu apare nici macar in top 25 al celor mai bine vandute modele in luna februarie a acestui an, Sandero reusind sa ajunga totusi pe locul al 19-lea.

DACIA Logan, in ciuda pretului sau foarte bun de vanzare, nu reuseste sa intre in atentia oamenilor in aceasta perioada a anului, in timp ce inclusiv in cazul Sandero exista o scadere de 21% a vanzarilor. Dupa cum veti vedea deja din imaginea de mai jos, mai toate modelele de masini vandute acum in Europa au inregistrat scaderi ale vanzarilor in februarie 2020, deci nu e de mirare ca DACIA Logan nu apare in top, situatia fiind totusi una serioasa.

DACIA Logan: Vestea PROASTA, ce s-a Intamplat cu Masinile

DACIA Logan ignorata vanzari
TOP 25 cele mai bine vandute brand-uri de masini in Europa conform JATO.

DACIA Logan nu apare in top 25 cele mai bine vandute brand-uri de masini in Europa in februarie 2020, asa cum nici Duster nu apare acolo, iar asta in ciuda faptului ca modelul este foarte popular. Popularitatea sa nu se “traduce” totusi si in vanzari foarte bune, astfel ca el a iesit, impreuna cu DACIA Logan, din randul modelelor pe care oamenii si companiile le cumpara, iar aceasta este o veste proasta pentru producatorul roman, dar nu una neasteptata.

DACIA Logan n-a avut succes si pentru ca oamenii par sa fi preferat modele scumpe de masini, BMW Seria 3 inregistrand o crestere de 73% in vanzari, in timp ce Volkswagen Passat a inregistrat o crestere de 54%. Interesul oamenilor pentru masini scumpe in aceasta perioada e unul interesant, iar asta si pentru ca DACIA Logan e o masina foarte accesibila pentru un numar foarte mare de persoane in acest moment, dar chiar si asa, ei nu sunt interesati.

DACIA Logan va creste mai mult ca sigur in vanzari dupa ce pandemia de Coronavirus va trece, si poate ca va reveni in topul celor mai populare brand-uri de masini vandute in Europa, la fel ca Duster.