iPhone 12 va fi lansat la timp, alte produse ar putea fi amanate

iphone 12 lansat timp produse

iPhone 12 ar putea fi lansat la timp de catre compania Apple, in timp ce alte produse ar putea avea lansarea amanata de catre americani, conform unor informatii care au venit astazi de la parteneri asiatici ai companiei americane, iar situatia incepe sa devina tot mai clara.

iPhone 12 5G ar urma sa fie lansat in toamna acestui an de catre cei de la Apple pentru ca partenerii sai asiatici par sa fi pregatit suficient de multe componente pentru a sustine acest proces, si ar avea altele in pregatire pentru a sustine planurile americanilor.

Evitarea amanarii lansarii iPhone 12, cel putin deocamdata, are la baza si faptul ca productia ar urma sa inceapa abia prin vara, deci Apple ar avea suficient de mult timp sa pregateasca telefoanele pentru productie, si daca ar fi sa faca o amanare, ar fi una de maxim 2 luni.

iPhone 12 nu este singura serie de telefoane pe care compania Apple vrea sa le lanseze in 2020, americanii avand si alte produse pregatite pentru a fi puse in vanzare(AirPods, MacBook, iMac), dar e foarte posibil ca pentru acestea sa se ia decizia ca lansarea sa fie amanata pentru anul 2021.

“Semnele sunt faptul că producția centrată pe piața chineză a Apple – dintre care Hon Hai este linchpin – începe să revină încet. Următorii iPhone-uri cu capabilități wireless 5G rămân la termen pentru a fi lansate toamna, în parte pentru că producția în masă nu este prevăzută să înceapă până în vară, au spus oamenii familiarizați cu materia.”

iPhone 12 este cea mai importanta serie de produse pe care Apple vrea sa o puna in vanzare anul acesta, dar decizia finala privind initierea procesului de productie va fi luata abia dupa ce vor fi analizate toate consecintele acestui plan.