Huawei MATE 40 Pro: PROBLEMA care Nu va fi Rezolvata Inaintea Lansarii

Huawei MATE 40 Pro nu va avea rezolvata inainte de lansare o problema care a fost recunoscuta in mod oficial si de catre compania Huawei, iata care e aceasta.

Huawei MATE 40 Pro appgallery

Huawei MATE 40 Pro nu va avea rezolvata inainte de lansare o problema care exista acum, si a fost recunoscuta de catre chinezii de la Huawei, iar aceasta nu e tocmai o veste buna pentru clienti, din pacate. Vorbim despre faptul ca pana in toamna nu vor fi rezolvate problemele pe care Huawei le are cu App Gallery in momentul de fata, astfel ca Huawei MATE 40 Pro va fi lansat cu aceleasi deficiente pentru aplicatie, ele fiind mai greu de rezolvat decat pare.

Huawei MATE 40 Pro nu va avea aceasta problema rezolvata pana atunci deoarece va fi nevoie de 1 – 2 ani pentru ca toate deficientele pe care App Gallery le are sa fie puse la punct. Situatia aceasta cam pune in dificultate compania chinezeasca, ea incercand sa le ofere clientilor o alternativa viabila pentru alte telefoane Android concurente, dar cu un App Gallery imperfect, Huawei MATE 40 Pro nu va fi solutia pe care o asteptau multi dintre clienti.

Huawei MATE 40 Pro: PROBLEMA care Nu va fi Rezolvata Inaintea Lansarii

Huawei MATE 40 Pro nu va avea problemele cu App Gallery rezolvate pana in momentul in care va fi lansat, insa e posibil ca o alternativa destul de buna pentru telefon sa fie gasita, ea fiind numita AppSearch. V-am vorbit deja despre aceasta aplicatie dezvoltata tot de catre cei de la Huawei, ea fiind gandita ca inlocuitoare pentru Google Play Store, si permitand instalarea in telefoane a oricaror aplicatii, de pe website-urile dezvoltatorilor, sau alte magazine de aplicatii, si ar putea ajunge in Huawei MATE 40 Pro.

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa aiba aceasta aplicatie disponibila pentru ca ea este acum in perioada beta de testare, nefiind pregatita pentru a fi oferita cu P40 Pro, dar ar putea fi pregatita pana in toamna pentru noul model. Cu AppSearch, Huawei MATE 40 Pro ar avea intr-adevar alternative viabile pentru clientii care vor sa instaleze orice fel de aplicatii in telefoane, de oriunde, inclusiv cele ale americanilor, care nu pot fi oferite oficial de chinezi.

Huawei MATE 40 Pro este pregatit pentru a fi pus in vanzare in toamna de catre cei de la Huawei, iar pana atunci cel putin problemele cu AppSearch ar trebui sa fie rezolvate de catre chinezi pentru clienti.