Orange: Toate GRATUITATILE Speciale pentru Clientii Romani

Orange listeaza toate gratuitatile speciale pe care le ofera pentru clientii din Romania in perioada in care Coronavirus ne afecteaza viata tuturor.

Orange gratuitati

Orange a anuntat o serie de masuri importante din cauza Coronavirus, iar cu aceasta ocazie a decis sa le ofere si multe gratuitati clientilor din Romania, printre ele numarandu-se si cateva care sunt extrem de bune pentru multi. In aceasta pagina gasiti listate toate masurile pe care Orange le-a luat pentru clienti, si tot ceea ce ofera gratuit pentru noi in aceasta perioada, iar in cele ce urmeaza voi vorbi despre cateva dintre surprize, dar mai exista si altele.

Orange a anuntat de mai bine de o saptamana ca le ofera clientilor din Romania, indiferent ce servicii au, 50 GB de internet gratuit pana la final de luna aprilie, totul pentru a-i tine conectati la orice vor. Orange permite activarea acestui bonus din contul de client de pe website-ul operatorului, iar daca inca nu v-ati facut unul, ar fi cazul sa o faceti pentru a va activa in doar cateva secunde bonusul pe care il ofera operatorul pentru toata lumea chiar acum.

Orange: Toate GRATUITATILE Speciale pentru Clientii Romani

Orange a anuntat ca le ofera romanilor inclusiv roaming gratuit in Spatiul Economic European, acest beneficiu fiind valabil pana astazi, inclusiv, dar in limita de utilizare rezonabila impusa de operator. Mai mult decat atat, cei de la Orange au anuntat ca ofera si o luna de HBO gratuit pentru clientii care nu aveau deja aceasta extraoptiune activat apentru abonamentele lor de televiziune, restul competitorilor facand fix acelasi lucru pana in acest moment.

Orange a anuntat deasemenea si ca le ofera clientilor acces la alte programe TV in mod gratuit in perioada in care Coronavirus tine Romania in case, ceea ce desigur ca ne poate tine ocupati destul de mult. Orange listeaza toate aceste beneficii in aceasta pagina pentru clientii din tara care folosesc serviciile sale luna de luna, si ar fi bine sa profitati de tot ceea ce are de oferit operatorul pentru ca totul este disponibil doar temporar.

Orange a facut deasemenea si multe alte recomandari importante pentru clientii din Romania, in special pentru a nu merge in magazinele sale, si a nu iesi din casa, daca nu e vorba despre vreo urgenta.