Playstation 5: Preturile de Precomanda aduc o Veste GROZAVA

Playstation 5 precomanda

Playstation 5 a fost listat la precomanda de catre un alt magazin care spune ca va putea vinde noua consola pentru clientii interesati, insa de aceasta data vorbim despre o veste extrem de buna pentru clientii care sunt intersati sa cumpere noul produs al Sony.

Playstation 5 este listata pentru precomanda la un magazin online din Canada, cu data de livrare pentru toamna acestui an, iar spre deosebire de Danemarca, unde pretul era de 900 de euro, aici vorbim despre un pret de aproximativ 360 de euro.

Playstation 5 este listata de catre magazinul candian cu un pret fara TVA, atunci putem presupune ca in Europa consola ar putea costa 399 de euro, sau poate putin peste 400 de euro, adica undeva pe aproape in comparatie cu modelul lansat cu multi ani in urma.

Playstation 5  are sansele cele mai mari de a fi lansata la un pret de 400 de euro decat la un pret de 900 de euro, care parea oricum scos din fantezia cuiva, deci ne putem astepta la un pret normal pentru un asemenea produs, desi unii au spus ca ar putea costa si 600 de euro.

Playstation 5 pret precomanda
Pretul la precomanda listat pentru Playstation 5 de un magazin din Canada.

Playstation 5 este inca destul de departe de lansarea din noiembrie, asa ca nu trebuie sa priviti pretul ca fiind unul 100% sigur pentru ca foarte multe se pot schimba pana atunci, dar e destul de improbabil ca noua consola sa fie foarte scumpa cand va fi lansata.