Vodafone Romania: Isi RASFATA Clientii, ce le Ofera GRATUIT

Vodafone Romania isi rasfata clientii din toata tara cu o noua gratuitate pe care a anuntat-o pentru clientii sai, iata ce primim chiar acum fara a plati.

Vodafone Romania davinci

Vodafone Romania isi rasfata clientii in aceasta perioada dificila pentru toata lumea, nu doar pentru noi din tara, astfel ca a decis sa mai ofere ceva gratuit pentru oamenii care stau acasa in aceasta perioada. Mai exact, Vodafone Romania a decis sa le ofere clientilor care au Vodafone TV nu mai putin de 100 de ore de continut educational DaVinci in mod complet gratuit in acasta perioada, astfel ca oamenii pot urmari fara restrictie totul de acolo.

Vodafone Romania le cere oamenilor sa descarce in telefoanele lor aplicatia Vodafone TV, care este oferita pe iPhone si Android, iar acolo trebuie sa se logheze cu datele din MyVodafone. Dupa aceea clientii Vodafone Romania pot vedea cele 100 de ore de continut educational DaVinci in mod gratuit pana in data de 26 aprilie, ceea ce inseamna ca oamenii vor avea mai multe motive sa-si ocupe timpul intr-un mod mai productiv decat in mod normal.

Vodafone Romania: Isi RASFATA Clientii, ce le Ofera GRATUIT

Vodafone Romania nu se opreste totusi doar aici, iar asta pentru ca toti clientii care au si abonamente de televiziune, venite prin preluarea UPC, vor putea vedea postul DaVinci in mod gratuit pana pe 26 aprilie. Spre deosebire de gratuitatea pentru orele de continut, in cazul postului de televiziune, cei de la Vodafone Romania ofera gratuitatea pentru o perioada limitata de timp, adica doar pana in 26 aprilie, astfel ca dupa aceea va reveni cu plata.

Ca să te bucuri de timpul petrecut alături de cei dragi, în Vodafone TV îți oferim cadou 100 de ore din cel mai bun…

Publicată de Vodafone Romania pe Luni, 30 martie 2020

Vodafone Romania vine in aceasta perioada cu multe gratuitati pe partea de streaming si televiziune, totul pentru a ii tine pe clientii din Romania in case si a ii ajuta sa evite contactul social, deci si o posibila infectare cu Coronavirus. Ideea in sine este extrem de buna, iar Vodafone Romania nu este singurul operator de telecomunicatii care a luat asemenea decizii, cei de la Orange si Telekom actionand la fel, insa totul spre beneficiul clientilor din Romania.

Vodafone Romania ofera aceste beneficii noi in mod gratuit chiar acum pentru clientii din Romania care au si abonamente de televiziune, iar daca postul DaVinci nu apare in grila, faceti o noua scanare a posturilor.