GTA 5: Trucul NEBUN care a Surprins Toti Jucatorii (VIDEO)

GTA 5 truc

GTA 5 ramane deocamdata singura versiune oficiala a jocului care este oferita de catre Rockstar Games, iar o surpriza uriasa a fost descoperita de catre unii dintre jucatorii din intreaga lume in versiunea sa online, ea aducand ceva ce ei nu sperau ca vor putea vedea.

GTA 5 are un bug din cauza caruia jucatorii sunt aruncati in aer cu masini cu tot, insa cand revin pe pamant nu mor, ci isi continua activitatea obisnuita, iar asta e ceva ce nu ar fi trebuit sa se intample in mod normal nici macar in versiunea offline a jocului.

GTA 5 are exemplificat in clipul video de mai jos acest bug complet neobisnuit, el neavanda acelasi rezultat chiar de fiecare data, insa multi dintre cei care l-au intalnit spun ca nu sunt omorati, si nu au masinile distruse in majoritatea cazurilor.

When bae says her parents aren’t home from gtaonline

GTA 5 are prezentata mai sus metoda prin care vehiculele pot fi propulsate in aer si la distanta mare fara sa fie distruse, iar mai jos metoda prin care jucatorii pot trece prin acelasi proces, insa doar in locatiile pe care le vedeti, nu si in altele de pe harta versiunii online.

‘Tis but a scratch from gtaonline

GTA 5 are acest bug descoperit dupa ce foarte multe altele au fost descoperite de catre jucatori de-a lungul timpului, insa acesta este unul dintre cele mai importante deoarece ii ajuta pe jucatori sa scape atat de politie, cat si de alti rivali, folosindu-se de el.