Samsung GALAXY S20: Decizia in PREMIERA pentru Cresterea Vazarilor

Samsung GALAXY S20 a luat in premiera o decizie foarte importanta pentru cresterea vanzarilor telefoanelor, iata ce vrea sa faca acum compania pentru clienti.

Samsung GALAXY S20 garantare

Samsung GALAXY S20 are luata o decizie in premiera de catre compania coreeana ca o solutie pentru cresterea vanzarilor seriei de telefoane, care in momentul de fata nu se bucura de un succes char atat de mare. In ideea de a genera o crestere pentru vanzarile seriei Samsung GALAXY S20, cel putin in SUA, cei de la Samsung au luat decizia de a le garanta clientilor 50% din valoarea telefoanelor chiar si la 2 an dupa achizitie, cand in mod normal ele valoreaza mult mai putin.

Samsung GALAXY S20 este vandut practic acum pentru clientii din SUA cu garantia ca daca in 2 ani telefoanele sunt returnate, Samsung le va plati oamenilor un minim de 50% din valoarea platita acum. Desigur ca telefoanele Samsung GALAXY S20 returnate trebuie sa arate bine, si sa functioneze corect, pentru ca sumele sa fie platite, astfel ca toti clientii trebuie sa aiba grija de telefoane in aceasta perioada inainte de a le returna la companie si a primi banii.

Samsung GALAXY S20: Decizia in PREMIERA pentru Cresterea Vazarilor

Samsung galaxy s20 buy back garantat

Samsung GALAXY S20 are probleme foarte mari cu vanzarile din cauza Coronavirus, astfel ca ideea de a garanta 50% din valoarea telefonului la pretul de acum este o idee foarte buna. Intr-un an de zile valoarea unui Samsung GALAXY S20 scade oricum la jumatate pentru ca asa se schimba piata, insa in doi ani de zile telefoanele ajung sa aiba chiar si o treime din valoarea de nou, astfel ca oferta este una de care oricine ar trebui sa profite.

Samsung GALAXY S20 a decis saptamana trecuta sa ofere noile sale modele de telefoane cu 200 de dolari reducere pe Amazon, o decizie care a luat foarte multa lume prin surprindere avand in vedere ca abia au fost lansate. Acum, la o aproape o luna dupa lansare, Samsung a decis sa garanteze jumatate din valoarea telefoanelor din seria Samsung GALAXY S20 pentru a creste vanzarile, semn ca lucrurile nu merg tocmai in directia buna inca.

Samsung GALAXY S20 este vandut cu aceasta promotie doar in SUA in acest moment, nu e exclus ca ea sa fie extinsa si la alte tari, dar nu mi-as face sperante ca in Romania s-ar putea intampla ceva similar.