Calea Lactee: VIDEO Incredibil cu Galaxia, Luminile Nordului

Calea Lactee a fost surprins intr-un video incredibil care ne prezinta galaxia impreuna cu Luminile Nordului intr-un spectacol care foarte rar este vazut.

Calea Lactee lumini

Calea Lactee a fost surprinsa intr-un clip video incredibil care ne arata de pe Pamant cat de frumoasa este ea, insa vorbim in acelasi timp si despre o realizare care este destul de rara. In clipul video de mai jos, facut in Alaska, puteti vedea Calea Lactee impreuna cu Luminile Nordului surprinse intr-un clip video impresionant care ne arata cat de frumoase sunt ambele cand se plimba pe cer, ceva ce nu este vizibil chiar atat de usor, dupa cum unii stiu.

Calea Lactee este surprinsa destul de des in imagini de catre diversi fotografi din diverse colturi ale lumii, insa clipuri video precum cel de astazi apar destul de rar. O surprindere a galaxiei Calea Lactee, cat si a Luminilor Nordului intr-un singur clip video ne dezvaluie ca inca mai sunt multe lucruri din univers pe care nu le-am vazut, si care ne-ar putea surprinde intr-un mod placut, ceea ce este vizibil aici aratand fix acest lucru pentru noi.

Calea Lactee: VIDEO Incredibil cu Galaxia, Luminile Nordului

The Northern Lights show will continue as scheduled! 🗣🌌😉We’re still practicing social-distancing-while-starwatching in…

Publicată de Glacier Bay National Park and Preserve pe MarÅ£i, 31 martie 2020

Calea Lactee apare intr-un spectacol de lumina care este vizibil doar in anumite zone de pe glob, si destul de rar, astfel ca nu veti vedea in Romania, sau chair in multe alte zone din Europa. Fenomenele de acest gen au loc in mod normal doar in zone precum cea din Alaska in care a fost inregistrat acest clip video, iar Calea Lactee si Luminile Nordului nu ar trebui sa apara intr-o forma similara pe altundeva, deci urmariti cu atentie clipul.

Calea Lactee a fost in ultima perioada in centrul multor descoperiri, dar poate cea mai importanta dintre toate are la baza faptul ca s-a putut calcula intr-un final si unde este marginea galaxiei. Cercetatorii au folosit metode noi de a calcula zonele din univers intre care se intinde galaxia Calea Lactee, iar cu o tehnica inovatoare au inceput acum sa caute mai intens inclusiv materia neagra care s-ar afla in galaxia noastra, ea fiind greu de detectat.