Fortnite: Iata Unde Gasesti Noua Locatie SECRETA din Joc

Fortnite buncar

Fortnite are o noua locatie secreta la care jucatorii pot ajunge in momentul de fata, insa Epic Games a reusit sa o ascunda destul de bine astfel incat nu foarte multa lume poate sa ajunga usor la ea deoarece nu prea stie exact unde se afla ea in momentul de fata.

Fortnite este totusi plin de foarte multi jucatori inventivi, astfel ca noua locatie secreta a fost descoperita, si marcata pe harta virtuala a titlului, deci acum oricine poate sa mearga acolo pentru a descoperi surprizele pe care le-a pregatit Epic Games.

Fortnite are un buncar ascuns in acea locatie secreta, iar acolo jucatorii pot descoperi inclusiv o serie de planuri care ii ajuta sa duca la indeplinire una dintre provocarile pe care Epic Games le are in aceasta perioada, deblocand in acelasi timp inclusiv alta.

Fortnite are aceasta locatie ascunsa special gandita pentru a fi oferite noi provocari si surprize pentru jucatori, si daca o vizitati des, s-ar putea sa gasiti si alte noutati pe care cei de la Epic Games le includ pe masura ce ofera noi patch-uri cu update-uri.

Fortnite buncar secret

Fortnite va avea mai multe provocari care au in centru aceasta locatie, astfel ca daca sunteti interesati sa rezolvati cat mai multe dintre ele, ar fi bine sa nu uitati unde o gasiti pentru a ajunge cat mai repede la ea in caz de nevoie.