DACIA Logan 3: Vestea GROZAVA care Vine pentru TOTI Romanii

DACIA Logan 3 este in centrul unei vesti grozave care vine pentru toti romanii care asteapta lansarea noii masini, iata ce a fost anuntat astazi.

DACIA Logan 3 productie

DACIA Logan 3 este urmatorul model important, si asteptat, de masina pe care producatorul de la Mioveni o pregateste pentru lansare, chiar si in contextul international in care ne aflam acum. DACIA Logan 3 ar trebui sa fie prezentata undeva spre final de an 2020, poate in cadrul salonului auto de la Paris din octombrie, insa totul depinde de felul in care productia si procesul de dezvoltare de la unzina DACIA din Mioveni vor fi reluate de catre companie.

DACIA Logan 3 are totusi parte de o veste foarte buna astazi deoarece la Mioveni este pregatita o reluare a productiei foarte curand, conducerea discutand deja cu Guvernul Romaniei despre asta. Conform informatiilor spuse astazi intr-un interviu televizat, ministrul economiei afirma ca productia la uzinele DACIA ar putea fi reluata la jumatatea lunii aprilie, deci si DACIA Logan 3 ar putea reintra in dezvoltare pentru lansare la inceput de an 2021.

DACIA Logan 3: Vestea GROZAVA care Vine pentru TOTI Romanii

DACIA Logan 3 este un model extrem de important in contextul in care toata piata auto din Europa a cazut dramatic in ultimele luni pentru ca oamenii s-au concentrat pe supravietuire, nu pe cumparat masini. In aceasta idee, lansarea DACIA Logan 3 cat mai repede este ceva ce producatorul probabil ca vrea sa duca la indeplinire cu prioritate pentru a-si revigora oferta de modele si a reveni la vanzarile pe care le inregistra in cursul anului 2019 la nivel european.

DACIA Logan 3 va avea foarte multe noutati disponibile pentru clienti, cu multe modificari pe partea de design, atat la interior, cat si la exterior, deci sunt si asteptari foarte mari de la clienti. DACIA Logan 3 ar putea fi motorul de relansare a vanzarilor companiei in toata Europa, iar daca luam in calcul ca si masina electrica va fi lansata in 2021, atunci avem o reteta pentru succes.

DACIA Logan 3 este cel mai probabil finalizata intr-o foarte mare masura in acest moment, astfel ca in mod teoretic, lansarea sa n-ar trebui sa fie amanata de ceea ce se intampla acum la nivel global.