GTA 6: Noutati despre LANSARE, Iata CAND va fi Programata

GTA 6 analisti

GTA 6 are astazi o serie de noutati furnizate cu privire la lansarea pe care cei de la Rockstar Games si Take Two o pregatesc, extrem de multi fani asteptand cu nerabdare inceperea vanzarilor pentru noul titlu, insa lucrurile nu sunt chiar atat de simple precum par.

GTA 6 are furnizate noi informatii despre lansare de catre analisti care se uita cu mare atentie la ceea ce face Rockstar Games, ei afirmand ca jocul va fi pus in distributie abia dupa ce Playstation 5 si XBOX one X vor ajunge pe piata, chiar daca nu vorbim despre un titlu exclusiv pentru ele.

GTA 6 ar urma sa fie prezentat pana in toamna de catre Rockstar Games, insa pe piata ar trebui sa ajunga abia pe final de 2020, sau inceput de an 2021, cu mai mult accent pus pe a doua perioada, ceea ce desigur ca este perfect normal, avand in vedere importanta sa.

GTA 6 era in centrul unor zvonuri care spuneau ca ar putea fi oferit exclusiv pentru Playstation 5 pentru o luna in baza unei colaborari dintre Rockstar Games si Sony, dar asta nu s-ar intampla, in schimb jocul urmand a fi lansat pentru toata lumea in acelasi timp.

“Deși data de lansare a fost încă confirmată, ne așteptăm ca Grand Theft Auto 6 să ajungă pe piață la scurt timp după lansarea noii generații de console de jocuri, ceea ce este probabil la sfârșitul anului 2020 sau la începutul anului 2021.”

GTA 6 este un joc asteptat de catre extrem de multa lume, un joc despre care nu stim prea multe inca, dar un joc de la care ne putem astepta sa ne aduca foarte multe surprize grozave, Rockstar Games lucrand la el de cativa ani buni, deci avem la ce sa ne asteptam.