Apple se Chinuie sa Evite Amanarea Lansarii Noilor iPhone

Apple Chinuie Evite Amanarea iPhone

Apple se chinuie serios in momentul de fata sa evite amanarea lansarii unor noi modele de telefoane iPhone pentru clientii din intreaga lume, foarte multe zvonuri spunand ca acest lucru ar urma sa se intample cu seria iPhone 12, desi informatiile sunt contradictorii.

inginerii Apple care dezvolta noile modele de telefoane iPhone nu pot ajunge in China pentru a testa prototipurile iPhone 12 inainte de a intra in productie de test, astfel ca lucreaza prin apeluri video cu angajatii partenerilor din China pentru a continua dezvoltarea.

Desigur ca acest proces este foarte dificil si nu permite descoperirea tuturor problemelor pe care le au telefoanele, sau care apar in procesul de productie, dar cei de la Apple se chinuie sa-si rezolve din timp problemele pentru ca lansarea seriei iPhone 12 sa nu fie amanata.

Mai mult, Apple le permite in premiera inginerilor din Cupertino sa testeze si acasa prototipuri de telefoane nelansate, totul pentru a nu ii chema la munca si a facilita continuarea procesului de dezvoltare in conditii de siguranta, ceva ce nu s-a mai intamplat de pe vremea lui Steve Jobs.

Apple incearca sa evite amanarea lansarii unor produse extrem de importante pentru viitorul sau, dar din pacate este extrem de greu sa si reuseasca sa faca toate acestea in timp ce incearca sa si pastreze secrete unele dintre noutatile care sunt aduse de catre ele.