iPhone SE 2020 Va fi LANSAT foarte Curand de catre Apple

iPhone SE 2020

iPhone SE 2020 este denumirea pe care telefonul pe care-l stim acum ca iPhone 9 o va avea in momentul in care va fi lansat pe pietele din intreaga lume, cei de la Apple urmand a o folosi intern, insa pentru toata lumea, telefonul ar urma sa se numeasca simplu iPhone SE.

iPhone SE este o denumire foarte veche, folosita de catre compania Apple timp de ani si ani de zile pentru un model de telefon, insa acum se pare ca vrea sa o readuca pentru cel nou, desi desigur ca va genera confuzie in randul foarte multor persoane.

iPhone SE din 2020 va fi totusi mai mare, va fi practic un iPhone 8 cu procesor de iPhone 11, dar restul componentelor vechi, iar asta pentru ca va costa 399 de euro, in versiunea de baza, deci nu poate avea multe componente de ultima generatie.

iPhone SE va fi vandut in versiuni de culoare alba, neagra, si rosie, ceea ce e destul de normal pentru ceea ce am vazut si de la alte modele anterioare de telefoane de la compania Apple, inclusiv la modelele din seria iPhone 8, si din moment ce noul model e fix acela, usor modificat, e clar ca exact acele culori vor fi folosite.

iPhone SE va fi practic un iPhone 8 imbunatatit, dar va fi mai ieftin decat acele modele care mai sunt in vanzare, si va oferi acces pentru mai multi ani la actualizarile pe care cei de la Apple le vor lansa pentru sistemul de operare iOS.

Articolul precedentOnePlus 8: De ce e La fel de BUN ca Samsung GALAXY S20 Ultra
Articolul următorApple Confirma Lansarea unui Nou Produs Surpriza
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.