OnePlus 8: De ce e La fel de BUN ca Samsung GALAXY S20 Ultra

OnePlus 8 va fi la fel de bun ca Samsung GALAXY S20 Ultra conform expertilor, iata de ce noul telefon va rivaliza cu unul mult mai scump si mai cunoscut.

OnePlus 8 bun s20 ultra

OnePlus 8 urmeaza sa fie prezentat oficial pentru lansare in perioada imediat urmatoare, iar conform unor experti, el urmeaza sa fie la fel de bun ca Samsung GALAXY S20 Ultra, cel putin dintr-un punct de vedere. Conform celor de la DisplayMate, OnePlus 8 urmeaza sa aiba un ecran la fel de bun precum cel din Samsung GALAXY S20 Ultra, doar ca tot telefonul va fi mult mai ieftin, poate chiar la jumatate de pret fata de ceea ce vinde Samsung.

OnePlus 8 a obtinut nota A+ in testele celor de la DisplayMate, cea mai mare posibila, ecranul sau egalizand 10 recorduri stabilite deja de catre ecranele altor telefoane mobile de pe piata. Practic, OnePlus 8 va rivaliza cu Samsung GALAXY S20 Ultra, telefonul care are cel mai bun ecran pentru telefoane mobile, iar asta e o veste la care probabil putini se asteptau pentru ca vorbim despre doua telfeoane facute in baza unor concepte de dezvoltare diferite.

OnePlus 8: De ce e La fel de BUN ca Samsung GALAXY S20 Ultra

OnePlus 8 nu va avea chiar toate functiile pe care le ofera Samsung GALAXY S20 Ultra in momentul de fata, insa va avea foarte multe dintre ele, si va putea oferi o experienta similara pentru ecran. Diferenta foarte mare de pret dintre cele doua telefoane va conta extrem de mult pentru unii clienti, si stim deja ca OnePlus 8 va avea un pret de vanzare care va fi cu mult mai mic decat cel de 1000 de dolari, in timp ce Samsung GALAXY S20 Ultra costa peste 1400.

OnePlus 8 va face uitat Samsung GALAXY S20 Ultra in China, acolo unde coreenii oricum n-aveau vanzari chiara tat de mari, insa ar putea afecta vanzarile telefoanele coreenilor si in alte zone de pe glob. Chiar daca OnePlus 8 vine de la un producator mai putin cunoscut, fara renumele Samsung, pretul mult mai mic decat cel al Samsung GALAXY S20 Ultra, si functiile similare, vor conta serios pentru multi dintre cei care il cauta.

OnePlus 8 va fi anuntat in mod oficial pe data de 14 aprilie, dar deocamdata nu se stie si cam cat ar urma sa coste noul model de telefon dupa ce va fi dezvaluit in mod oficial de catre chinezi.