Google Maps Afiseaza Acum si Localurile cu Livrare la Domiciliu

0

Google Maps livrari coronavirus

Google Maps are o noua schimbare importanta facuta din cauza Coronavirus, astfel ca acum orice fel de localuri care fac mancare si livreaza la domiciliu sunt prezentate in aplicatie pentru cei dornici sa faca o comanda pentru a nu iesi din casa la cumparaturi.

Google Maps are aceasta schimbare facuta in ideea de a ajuta oamenii sa cumpere rapid mancare de la orice fel de localuri care pot face livrari, dar si pentru a ramane in siguranta in casa, si a reduce riscul de a fi infectati cu noul virus in aceasta perioada.

Google Maps a facut aceasta schimbare in toata lumea, astfel ca inclusiv in Romania puteti alege sa vedeti toate localurile care livreaza mancare la domiciliu, si desigur ca aceste listari depinde de setarile facute de afaceri pentru inregistrarea in platforma.

Google Maps afiseaza doar localurile care au ales sa specifice faptul ca pot livra mancare la domiciliu, deci daca nu vedeti vreun local despre care stiti ca face acest lucru, atunci problema sta in faptul ca detinatorii sai n-au decis sa listeze faptul ca pot livra mancarea.

Google Maps livrari coronavirus listari