GTA 6: Rockstar Games PACALITA de un Trailer Fals (VIDEO)

GTA 6 atrage foarte multa inventivitate din partea celor care in aceasta perioada vor sa le ofere oamenilor din intreaga lume informatii cu privire la noul joc pe care extrem de multa lume il asteapta cu nerabdare, informatiile oficiale despre el lipsind cu desavarsire.

GTA 6 a fost in centrul unei pacaleli foarte mari pe sfarsit de luna martie, dupa ce un youtuber s-a gandit sa faca o gluma de 1 aprilie si sa anunte lansarea in direct a unui trailer pentru joc, dar a reusit in final sa pacaleasca pana si compania Rockstar Games.

GTA 6, in baza pacalelii facute de catre YouTube, urma sa aiba un trailer lansat live pe Twitch in cursul zilelor trecute, ia interesul s-a dovedit a fi atat de mare incat inclusiv cei de la Rockstar Games au intrat sa vada ce anume va fi anuntat, desi pentru ei era clar ca totul e o pacaleala, iar atunci youtuberul a decis sa puna capat pacalelii, dar a reusit totusi sa atraga interesul companiei.

GTA 6 este in centrul unor situatii de acest gen pentru ca Rockstar inca tine ascunse detaliile jocului, iar in clipul video de mai sus youtuberul explica in detaliu cum a falsificat intregul anunt care pentru unii parea sa fie ceva 100% oficial, dar in realitate era complet fals.

gta 6 fals rockstar
Rockstar Games urmarind stream-ul live din Twitch pentru lansarea falsa a GTA 6.

GTA 6 va ramane pentru o buna perioada de timp invaluit in mister pentru ca Rockstar se bucura de toata atentia pe care i-o acorda oamenii in aceasta perioada, iar cand va anunta in mod oficial jocul, sigur o va face intr-un mod care sa ne ramana in atentie.