BRD Romania: Anuntul IMPORTANT, TOTI Clientii Bancii Vizati

BRD Romania a publicat un anunt foarte important care ii vizeaza pe toti clientii bancii, iata ce le spune acestora, si ce trebuie sa stie cu totii.

BRD Romania informare

BRD Romania a facut un nou anunt important care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iar asta la doar cateva zile dupa ce a anuntat o gama foarte variata de masuri luate din cauza noului Coronavirus. BRD Romania completeaza toate aceste masuri cu o serie de informatii care se pot dovedi a fi foarte importante pentru multi dintre cei care in aceasta perioada vor sa ramana in contact cu banca, deci e bine sa stiti despre ce este vorba.

BRD Romania a modificat programul agentiilor sale din toata tara din cauza ordonantelor militare care au fost adoptate de catre autoritati, si v-am spus despre schimbarile pentru pauzele de pranz. Ei bine, asta nu e tot ce s-a schimbat la BRD Romania, zeci de agentii din tara fiind inchise in aceasta perioada, si nu toate sunt in centre comerciale, banca listand toate detaliile cu privire la ele in pagina despre care vorbeste mai jos, deci e bine sa o verificati.

BRD Romania: Anuntul IMPORTANT, TOTI Clientii Bancii Vizati

BRD Romania vorbeste in respectiva pagina si despre o serie de sfaturi care sunt foarte importante pentru ca toti clientii sa ramana in siguranta in aceasta perioada periculoasa pentru noi toti. Vorbim in principal despre recomandari care vizeaza conduita pe care ar trebui sa o avem in mediul online, nu neaparat despre recomandari pentru conduita in public, desi cei de la BRD Romania au facut in trecut si recomandari de acest gen pentru oameni.

Citeste sfaturile noastre aici: https://www.brd.ro/fii-informat#siguranta

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Vineri, 3 aprilie 2020

BRD Romania si-a anuntat deasemenea zilele trecute clientii in legatura cu faptul ca se pot inscrie intr-o pagina speciala a sa pentru a fi avuti in vedere pentru a beneficia de ordonanta de urgenta pentru amanarea ratelor. Normele de aplicare pentru ea au fost adoptate de catre Guvernul Romaniei, si e bine sa va inscrieti pe website-ul BRD Romania, sau sa le trimiteti email, sau sa ii notificati telefonic, privind intentia de a va amana ratele, astfel incat atunci cand va permite asta, sa o puteti face.

BRD Romania a spus ca va anunta cum vor fi amanate ratele dupa ce va reusi sa analizeze normele de aplicare, deci saptamana aceasta ar trebui sa aflam si detalii de la banca in legatura cu aceasta procedura.