DACIA Duster 3: Schimbari SPECIALE Asteptate cu Noua Masina

DACIA Duster 3 va veni cu o serie de schimbari speciale pentru clientii din intreaga lume, noul model de masina fiind pregatit cu surprize foarte mari.

DACIA Duster 3 tehnologie

DACIA Duster 3 va fi una dintre cele mai mari schimbari pentru cel mai popular model de masina vandut de catre producatorul de la Mioveni in multe zone d epe glob, dar si pentr unul dintre cele mai populare SUV-uri actuale. Desi se afla la distanta mare de lansare, DACIA Duster 3 va veni cu schimbari pe care foarte multi nu le credeau posibile in actualele modele, si pe care nu credeau ca le vor vedea nici in unele modele viitoare chiar atat de curand.

DACIA Duster 3 va veni cu multe schimbari pe partea tehnologica, asa cum este si normal pentru o masina care va fi lansata peste 5 – 6 ani de zile, iar aici nu ne referim doar la platforma de rulare. Este de asteptat ca pentru DACIA Duster 3 sa fie modificat in totalitate bordul pentru a aduce si ceasuri digitale in locul celor analog actuale, poate chiar si cu modificari pentru afisajul electronic, pentru a afisa mai multe informatii decat in momentul de fata.

DACIA Duster 3: Schimbari SPECIALE Asteptate cu Noua Masina

DACIA Duster 3 va avea cel putin un sistem EasyLink din actualele modele de masini Renault, acesta urmand a ajunge inclusiv in DACIA Logan 3, dar pana in 2025 ar trebui sa vedem ceva si mai complex. In momentul de fata sistemul de infotainment din masinile celor de la DACIA este destul de vechi, dar e normal pentru masini care costa atat de putin, insa in DACIA Duster 3 vom vedea o imbunatatire serioasa din acest punct de vedere, si nu numai.

DACIA Duster 3 ar putea oferi mai multe pe partea de conectivitate, poate chiar si optiunea de a avea un incarcator wireless pentru telefoane, ceva ce pana prin 2025 – 2026 nu va mai fi doar o optiune “exotica”. In mod teoretic, DACIA Duster 3 ar trebui sa aiba integrare mai avansata pentru interactiune cu telefoanele, nu m-as hazarda sa spun ca ar putea fi deschisa si pornita cu o cheie virtuala, dar orice e posibil.

DACIA Duster 3 va avea cu siguranta mult mai multa tehnologie decat modelele actuale de masini de la producatorul roman, si ramane sa vedem ce ne vor mai aduce zvonurile care vor aparea pana atunci in legatura cu masinile.