Orange: PREMIERA cu care a UIMIT Multi Clienti din Romania

Orange a anuntat in Romania o premiera uriasa cu care a uimit foarte multi clienti care-i folosesc serviciile, iata ce a facut compania pentru ei.

Orange premiere

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii in momentul de fata, iar compania a reusit sa-si uimeasca multi dintre clientii din Romania cu o premiera la care nimeni nu se astepta in aceasta perioada grea. Cei de la Orange au decis sa lanseze Yoxo, un nou tip special de abonament, a carui detalii sunt listate in aceasta pagina, acesta aducand pe piata din Romania ceva ce niciun alt operator de telecomunicatii nu a mai fost capabil sa ofere.

Orange a lansat abonamentele Yoxo cu intentia de a le oferi clientilor mai mult control asupra banilor pe care ii platesc lunar, dar si asupra resurselor de care beneficiaza de la companie. Conceptul din spatele abonamentelor Yoxo este unul foarte interesant, Orange aducand mai multa putere in mainile clientilor, dar desigur cu limitari, adica nu putem alege chiar orice ne dorim, ci doar ceva din optiunile pe care grupul de telecomunicatii le ofera pentru abonamente.

Orange: PREMIERA cu care a UIMIT Multi Clienti din Romania

Orange a lansat inclusiv aplicatii pentru activarea acestor abonamente direct de pe telefoanele iPhone si Android, astfel ca oamenii pot configura si alege prin ele optiunile disponibile. In aceasta pagina sunt disponibile toate detaliile pentru abonamentele Yoxo ale celor de la Orange, si desi abonamentele in sine sunt o premiera, ele aduca si alte premiere pentru piata telecom din Romania prin prevederile pe care operatorul le-a stabilit pentru ele.

Orange nu a mai facut modificari substantiale pentru oferta sa de abonamente de cand a impus schimbari generate de OUG 114/2018, evitand sa creasca preturile abonamentelor existente, si alegand sa faca o oferta noua. Yoxo e un concept nou cu care Orange vine pentru clientii din Romania intr-o perioada in care oamenii nu se prea inghesuie sa incheie noi abonamente de telefonie mobila, dar probabil ca ideea va avea succes, si va atrage noi abonati pentru operator.

Orange are deocamdata abonamentele Yoxo disponibile exclusiv pentru cei care ii sunt clienti in Romania, deci persoanele din afara retelei nu pot contacta aceste abonamente in momentul de fata.