Facebook lanseaza noua interfata a aplicatiei pentru Android

Facebook interfata Android lansata

Facebook a lansat astazi pentru utilizatorii de telefoane Android noua interfata a aplicatiei pe care o distribuie pentru aceasta platforma, deci vorbim despre o veste extrem de buna pentru cei care au aceste modele de telefoane, si care o asteptau de mult.

Facebook nu a anuntat in mod oficial lansarea pentru telefoanele cu acest sistem de operare, dar cei care o au instalata au observat schimbare de design, dar si reorganizarea tab-urilor din aplicatie, totul fiind facut in mod automat de catre aplicatie pentru oameni.

Facebook a modificat interfata aplicatiei direct din serverele sale, si o face in mod gradual pentru toata lumea, deci e foarte posibil sa nu vedeti modificarea chiar din acest moment, dar ea ar trebui sa fie vizibila in orele, sau zilele, urmataore pentru toata lumea.

Facebook anuntase inca de acum un an de zile ca va face aceasta modificare pentru telefoanele din lumea intreaga, dar si pentru calculatoare, iar acum ea ajunge in sfarsit pe Android, asa ca daca aveti un telefon cu acest sistem de operare, va veti putea bucura de ea curand.

Facebook interfata Android lansata