BMW Seria 4: Imagini SPION cu Noul Model pentru Iunie 2020

BMW Seria 4 Imagini

BMW Seria 4 urmeaza sa aiba parte de un model nou lansat in luna iunie de catre producatorul german, iar astazi vedem si noi imagini spion cu masina care va fi prezentata, aparent, exclusiv online de catre compania din Bavaria pentru toti cei interesati de el.

BMW Seria 4 va avea parte, dupa cum puteti vedea, de o noua versiune coupe care are un design cu mult modificat, similar celui existent pentru Seria 3, dar desigur cu unele lucruri in plus pentru a se putea face diferentierea dintre cele doua versiuni ale automobilelor companiei.

BMW Seria 4 ar putea avea unele schimbari pentru bord in comparatie cu Seria 3, o surpriza din moment ce in versiunile anterioare nu exista asta, insa se pare ca si o versiune hibrid ar fi pregatita, aceasta oferind autonomie de 35 km in versiunea cu tractiune pe spate, si 32 km in versiunea xDrive.

BMW Seria 4 imagini spion

BMW Seria 4 va avea pentru versiunea hibrid un motor pe combustie interna de 181 cai-putere combinat cu unul electric de 107 cai-putere, pentru un total de 288 cai-putere, iar cei care vor sa aiba o plecare mai rapida de pe loc, vor avea o functie speciala care adauga in 40 de cai-putere pentru 10 secunde.

BMW Seria 4 Imagini spion coupe

BMW Seria 4 nu are deocamdata vreun pret zvonit pentru lansarea din luna iunie, dar nici vreo data la care ar urma sa fie pus in vanzare, asa ca ramane sa vedem ce anume va anunta producatorul german pentru noile modele de masini care vor fi prezentate atunci.