Netflix: Noi Schimbari SPECIALE Lansate Tuturor Abonatilor

Netflix a lansat astazi o serie de nou schimbari speciale pentru toti abonatii care-i folosesc platforma de streaming video la cerere, iata ce se modifica.

Netflix Schimbari

Netflix a lansat o noua schimbare speciala pentru toti abonatii din lumea intreaga, compania din spatele platformei de streaming incercand sa le ofere clientilor ceva de care aveau nevoie. Incepand de ieri Netflix are lansata o noua functie care este disponibila pentru toti abonatii, ea permitand filtrarea continutului care este disponibil pentru redare de catre copii, dar si stergerea unor titluri in totalitate din libraria disponibila acestora.

Netflix le ofera tuturor abonatilor posibilitatea de a crea un profil separat pentru copiii care se uita la filmele si serialele din platforma, iar incepand de acum acestia isi pot proteja copiii de un anumit tip de continut. Netflix ofera aceasta functie noua atat pentru conturile pentru copii, cat si pentru cele dedicate utilizatorilor obisnuiti, cea de-a doua, privind stergerea unui film, sau serial, din listarile din platforma fiind cea care este dsponibila universal.

Netflix: Noi Schimbari SPECIALE Lansate Tuturor Abonatilor

Netflix blocare profil pin

Netflix pune totusi accent pe titlurile care nu sunt disponibile pentru copii, in baza rating-ului pe care-l au, toate cele care nu sunt potrivite pentru ei urmand a fi filtrate in totalitate din cont cand e folosit de un copil. Netflix permite deasemenea si blocarea accesului la profil folosind un PIN, ceea ce nu permite accesarea unuia care nu este potrivit pentru un minor, deci toate restrictiile care sunt setate de catre parinti vor fi intr-adevar respectate.

“Alegerea și controlul au fost întotdeauna importante pentru membrii noștri, în special pentru părinți. Sperăm că aceste controale suplimentare îi vor ajuta pe părinți să ia alegerile corecte pentru familiile lor.”

Netflix a adaugat deasemenea optiunea de a vedea la istoricul de vizualizare al unui copil pentru a vedea ceea ce a urmarit acesta, impreuna cu o optiune de a opri redarea automata de filme si seriale pentru copii. Aproape 60% dintre vizualizarile de filme si seriale din platforma au la baza continut pentru copii, sau familie, astfel ca era normal sa vedem functii care sunt special gandite pentru vasta majoritate a celor care folosesc platforma.

Netflix a lansat aceste noi schimbari speciale pentru utilizatorii din toata lumea chiar incepand de astazi, astfel ca ar trebui sa le avem disponibile cu totii chiar acum.