Huawei: Noua LOVITURA Grea, cum sunt Afectate Telefoanele

Huaei primeste o noua lovitura foarte grea, iata cum ii sunt afectate telfeoanele mobile de ceea ce a fost facut acum, si cum sunt afectati clientii.

Huawei alertare

Huawei a primit o noua lovitura foarte grea in cursul zilei de ieri, una la care nimeni nu se astepta, nici macar cei din companie, dar ea este facuta in beneficiul oamenilor din lumea intreaga. Mai exact, Huawei ramane unul dintre singurii producatori care nu va putea include pe cutiile produselor sale un mesaj pe care producatorii de telefoane Android il includ, aparent la cererea Google, acesta spunand ca acele telefoane au acces rapid la aplicatiile companiei.

Huawei nu poate include un asemenea mesaj pe cutiile telefoanelor sale deoarece nu are acces la aplicatiile si serviciile Google din cauza lui Donald Trump, care ii interzice sa faca acest lucru. Google a anuntat la inceput de an 2020 ca oamenii ar trebui sa fie foarte atenti cu telefoanele de la Huawei deoarece ele nu includ Google Play Store, si serviciile adiacente, sa nu incerce sa le instaleze prin diverse hack-uri, si sa nu instaleze aplicatii din magazine necunoscute.

Huawei: Noua LOVITURA Grea, cum sunt Afectate Telefoanele

Huawei atentionare cutie

Huawei va ramane singurul producator mare care nu le va putea spune oamenilor ca au acces facil la aplicatile Google, in timp ce Samsung, Sony, Xiaomi, OPPO, Vivo, LG, etc, o vor putea face. Acest mesaj ar trebui sa ii atentioneze pe oameni ca telefoanele pe care le cumpara permit folosirea Google Play Store, in timp ce cele ale Huawei nu au acces la asa ceva in momentul de fata, deci nu permit instalarea aplicatiilor de care au nevoie, dar iata ce spune Xiaomi despre situatie.

“Această copie rezultă din cerințele de promovare ale partenerilor din cel mai recent acord de cooperare, similar cu „power by android” afișat pe telefonul Android și „intel interior” pe computer. Deoarece versiunea anterioară a acordului dintre Xiaomi și partenerii săi a expirat, Xiaomi devine primul lot de producători contractați din noua versiune a acordului de cooperare și este, de asemenea, primul producător care a lansat produse noi după ce devine efectiv. Sperăm că producătorii globali de telefoane mobile pot coopera fără probleme cu toți partenerii pentru a crea un ecosistem mai bogat.”

Huawei ar putea avea un mesaj similar scris pe cutiile produselor sale, insa desigur ca totul depinde de ceea ce vrea sa faca in final compania, si asta pentru ca ar trebui sa gaseasca un raspuns destul de real. Deocamdata cei de la Huawei au un magazin de aplicatii propriu, care desigur ca nu ofera ceea ce exista in Google Play Store, dar lucreaza la Huawei Search, o masura de compromis care ar putea rezolva o parte din problema lipsei aplicatiilor Google.

Huawei deocamdata n-a comentat situatia aceasta, insa ramane de vazut ce anume va mai avea de zis dupa ce telefoanele Android vor fi livrate in totalitate cu acest mesaj foarte important.