DACIA Logan 3: 3 Noi SCHIMBARI Dezvaluite pentru Noua Masina

DACIA Logan 3 are 3 noi schimbare dezvaluita pentru toti clientii care asteapta sa o cumpere, iata ce este pregatit pentru noul model de masina.

DACIA Logan 3 volan

DACIA Logan 3 a fost dezvaluita pana in momentul de fata in imagini spion care intr-o anumita masura ne-au prezentat ceea ce urmeaza sa primim de la producatorul roman in momentul in care va fi lansata noua masina. Ei bine separat de schimbarile pentru exterior, care oricum nu sunt foarte clar vizibile, DACIA Logan 3 va avea schimbari si la interior, deci nu veti vedea doar faruri LED si stopuri similare, ci alte schimbari inclusiv pentru experienta din habitaculu.

DACIA Logan 3 a avut dezvaluit pana in acest moment faptul ca un nou sistem de infotainment va fi implementat, cel EasyLink, el aducand inclusiv schimbari pentru bord, chiar daca nu se stie cat de mari vor fi. Separat de aceastea, presa internationala sustine deasemenea ca DACIA Logan 3 va avea schimbari importante inclusiv pentru tapiteria masinilor, deci e posibil sa avem noi optiuni pentru alegerea acestora in momentul in care cumparam masinile.

DACIA Logan 3: 3 Noi SCHIMBARI Dezvaluite pentru Noua Masina

DACIA Logan 3 va avea un nou volan, din cate se pare, si aici e foarte posibil sa vedem ceva luat de la vreunul dintre modelele Renault existente acum pe piata, poate chiar de la Clio. Acest nou volan ar trebui sa aiba un design diferit in comparatie cu cel actual, pentru DACIA Logan 3 putand fi implementate si noi butoane in el, insa pana cand vor aparea si primele poze cu aceste modificari nu putem decat sa speram ca va fi vorba despre modificari mari.

DACIA Logan 3 ar urma deasemenea sa aiba modificat inclusiv schimbatorul de viteze, un o noua versiune urmand a fi oferita de catre cei de la DACIA, cel mai probabil inclusiv pentru versiunea cu cutie de viteze manuala, cat si pentru cea automata. Aici desigur ca ne asteptam tot la preluarea unor piese de la masinile Renault, DACIA Logan 3 urmand a avea refolosite unele dintre pisele pe care producatorul francez le foloseste deja in anumite modele de masini.

DACIA Logan 3 ar putea fi prezentata la salonul auto de la Paris, din octombrie, insa totul depinde de felul in care evolueaza pandemia de Coronvairus, si de felul in care se va relua productia la fabricile companiei.