Telekom: SURPRINDE Clientii, ce Ofera in Pandemia COVID-19

Telekom isi surprinde clientii din Romania cu ceva la care nimeni nu se astepta, iata ce a decis sa ofere in plina pandemie mondiala de COVID-19.

Telekom a venit saptamana aceasta cu o noua surpriza foarte mare pentru clientii sa din Romania, iar in contextul pandemiei de COVID-19 cred ca a facut foarte bine, si cred ca trebuia sa faca asta mai devreme. Telekom a anuntat zilele trecute lansarea unui nou Stick TV, Chromecast, prin intermediul caruia clientii sai pot sa urmareasca zeci de posturi de telviziune fara a avea cabluri trase prin casa pentru a vedea tot acest continut.

Telekom trece la un cu totul alt nivel cum prin oferirea pentru clienti a unei solutii IPTV care in plina pandemie de Coronavirus e perfecta deoarece elimina necesitatea de a mai avea cabluri trase prin casa de cineva. Telekom aduce acest Stick TV, practic un Chromecast, pentru a le oferi clientilor optiunea de a vedea pana la 97 de posturi de televiziune direct prin internet, iar asta le va usura foarte mult viata celor care voiau sa-si schimbe furnizorul de servicii.

Telekom: SURPRINDE Clientii, ce Ofera in Pandemia COVID-19

Telekom chromecast stick tv

Telekom le ofera clientilor si posibilitatea de a folosi aplicatiile de pe acest stick TV pentru a vedea inclusiv continut de pe YouTube, HBO/HBO Go, care sunt inclus deasemenea incluse gratuit o perioada. Separat de asta, clientii se pot conecta cu telefoanele la acest stick TV pentru a afisa continut de pe dispozitivele lor, iar Telekom il ofera gratuit pentru clienti, in limita stocurilor disponibile, deci trebuie sa va grabiti daca vreti sa profitati de aceasta oferta.

Telekom permite vizualizarea canalelor TV prin Chromecast in baza unei conexiuni wireless de internet pe care o are clientul, deci e nevoie de asa ceva in prealabil pentru a-l folosi. Spre deosebire de televiziunea clasica, nu e nevoie de cabluri, deci e nevoie de internet wireless, astfel ca persoanele care nu au asa ceva acasa nu se pot folosi de oferta de la Telekom pentru stick TV, chiar daca abonamentele sunt mai ieftine decat cele obisnuite.

Telekom le permite oricaror clienti sa comande chiar acum un stick TV pentru a urmari pana la 97 de canale de televiziune in propria casa cu doar 5 euro pe luna, dar aceasta nu e prima oferta cu un asemenea dispozitiv.