YouTube isi face website-ul mai usor de folosit cu ecrane tactile

youtube touchscreen desktop

YouTube a facut o schimbare importanta pentru website-ul sau, astfel ca acum acesta este mai usor de utilizat de pe ecranele tactile ale laptop-urilor, ceva ce foarte multa lume va aprecia, in special in aceasta perioada in care multi oameni stau foarte mult timp acasa.

YouTube n-a specificat acest lucru cu vreo notificare pe care s-o fi publicat pe website-ul sau, insa schimbarile sunt vizibile, chiar daca mici, ele fiind in special usor de vazut in cazul anumitor butoane pentru accesarea diverselor sectiuni ale website-ului.

YouTube afiseaza versiunea desktop a website-ului sau pe laptop-urile si calculatoarele utilizatorilor, iar cum unele laptop-uri au inclusiv ecrane tactile, e usor de inteles de ce s-a luat decizia de a se imbunatati experienta de utilizare pentru acestea.

“Dacă navigați pe site-ul de desktop YouTube de pe un dispozitiv tactil (de exemplu, utilizând Safari pe iPad), veți vedea acum o opțiune de meniu „trei puncte” afișată în mod persistent sub toate miniaturile video. Nu mai era cazul înainte, deoarece a apărut un cursor peste titlul videoclipului (cu mouse-ul computerului sau trackpad-ul!) Pentru a afișa aceste trei puncte. Am corectat acest lucru, iar spectatorii de pe dispozitivele tactile vor avea o experiență similară cu ceilalți!”