HBO Max: Decizia FINALA care va DEZAMAGI foarte Multa Lume

HBO Max are anuntata o decizie finala care cu siguranta va dezamagi foarte multa lume, iata ce va face HBO in ciuda asteptarilor oamenilor din toata lumea.

HBO Max dezamagire

HBO Max este urmatorul mare serviciu de streaming video la cerere pe care HBO il are programat pentru lansare in plina pandemie de Coronavirus, iar acum aflam o veste care sigur ii va dezamagi pe multi oameni. Din cauza Coronavirus, HBO Max a fost nevoit sa amane filmarile pentru episodul special in care actorii serialului Friends se reunesc pentru un show care se va filma doar o singura data, special pentru lansarea acestui serviciu de streaming video la cerere.

HBO Max a reusit sa-i convinga pe toti actorii importanti din serialul Friends sa participe la acest episod special, a alocat zeci de milioane de dolari doar pentru onorariile lor, s trebuia sa inceapa filmarile in martie, dar le-a amanat. Pandemia de Coronavirus a fortat amanarea filmarilor pentru aprilie, insa dupa cum se prezinta situatia, HBO Max nu va putea incepe filmarile nici in cursul acestei luni, asa ca sperantele se indreaptau spre mai, dar sansele sunt egale cu zero.

HBO Max: Decizia FINALA care va DEZAMAGI foarte Multa Lume

HBO Max va fi lansat in luna mai cu 236 de episoade ale serialului Friends disponibile pentru abonatii sai, insa acesta nou nu va fi oferit pana undeva prin iunie, iulie, cel mai devreme. Cu 423 milioane de dolari cheltuiti doar pentru licentele episoadelor vechi ale serialului Friends, HBO Max ar fi platit inca alte cateva zeci pentru a face acest episod, onorariile actorilor fiind cuprinse intre 2 – 3 milioane de dolari fiecare, fara a lua in calcul alte costuri.

“HBO Max amână lansarea reuniunii speciale din cauza pandemiei COVID-19. Specialul a fost pregătit să debuteze odată cu lansarea noului serviciu de streaming al WarnerMedia. Producția a început să înceapă la începutul acestui an înainte de a fi închisă de pandemia globală. Există un plan de urgență pentru a-l filma în mai înainte de lansarea serviciului, dar focarul prelungit înseamnă că nu va putea să se alăture tuturor celor 236 de episoade ale emisiunii NBC, în timp ce WarnerMedia își va lansa serviciul.”

HBO Max va fi lansat fara noul episod al Friends pentru ca serviciul nu poate avea lansarea amanata pana in iunie, sau iulie, ci trebuie sa ajunga cat mai repede pe piata, mai ales ca Disney+ are foarte mare succes. Cu 50 de milioane de abonati adunati de catre acel serviciu in doar 5 luni, HBO Max are foarte multe de recuperat, asa ca se grabeste lansarea sa, ceea ce ar putea bucura multa lume, chiar daca nu va fi facuta si cu acest nou episod special.

HBO Max nu are deocamdata si o data de lansare pentru Romania, insa el va fi disponibil intr-un viitor nu foarte indepartat, inlocuind actualul HBO Go, care e foarte popular in randul lumii.