Netflix: Veste GROZAVA, ce Vor Primi Abonati din TOATA Lumea

Netflix este in centrul atentiei in ultima perioada, cea mai mare platforma de streaming avand foarte multi abonati, iar pentru ei vine o veste grozava.

Netflix avantaje

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, are 160 de milioane de abonati in intreaga lume care in fiecare zi se asteapta sa vada surprize pe partea de filme, seriale, documentare. In acest moment Netflix este pusa sub foarte mare presiune de Disney+, care a adunat 50 de milioane de abonati in doar 5 luni de zile in multe tari de pe glob, cresterea fiind una fulminanta in aceasta perioada, si e foarte importanta.

Netflix nu are concurenta mare doar de la Disney+, iar asta pentru ca HBO Max va fi lansat luna viitoare, deci vorbim despre o noua bataie de cap pentru compania americana, iar asta deoarece si de acest serviciu vor fi multi interesati. HBO Go deja pune presiune serioasa pe Netflix in Romania, si e foarte posibil ca in alte tari din Europa sa fie o situatie similara, mai ales ca HBO vrea sa adune cat mai multi abonati noi pentru platformele de streaming.

Netflix: Veste GROZAVA, ce Vor Primi Abonati din TOATA Lumea

Netflix, in toata aceasta situatie, are o singura sansa de a ramane in top, sa ofere continut si mai mult, si mai bun, pentru toti abonatii sai, iar asta este o veste extrem de buna pentru noi toti. Concurenta acerba din acest segment al serviciilor de streaming ne va aduce mai mult continut bun in toate platformele, iar de aici avem cu totii de castigat pentru ca vom primi beneficii mai mari si mai bune pentru banii pe care-i platim pentru aceste servicii.

Netflix a anuntat deja ca are multe surprize pregatite pentru 2020, chiar si in contextul pandemiei de Coronavirus, iar pentru ca Disney+ si HBO Max vor incerca sa ii “ia fata”, va avea cu siguranta un raspuns pe masura. Netflix nu va fi depasita prea curand de vreunul dintre aceste servicii, mai ales daca va continua sa ofere filme, seriale, documentare foarte bune, dar ar putea avea ritmul de crestere incetinit, sau redus, in urmatoarele luni in multe tari.

Netflix a gandit cu siguranta o strategie fix pentru aceasta situatie, si sigur o va pune in aplicare foarte curand, iar noi ne vom putea bucura de mai mult continut foarte bun in aceasta platforma.